Jump to content

sterizos

Premium Members
  • Posts

    52
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About sterizos

  • Γενέθλια 17/11/1987

Πληροφορίες Προφίλ

  • Επάγγελμα
    MS.Organic Chemist
  • Biography
    Paok G4

sterizos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. sterizos

    Watercooler's Gallery

    Kαι γω.Και η πανω ειχε 70 αλλα η κατω ηταν μια χαρα.Και με μια Pci κενη αναμεσα τους.Καλοκαιρι ηταν.
  2. sterizos

    Watercooler's Gallery

    ιδικά τελος
  3. sterizos

    Watercooler's Gallery

    Αυτο καταλαβες εσυ?Εξ'αρχης ειπα οτι ειναι ακραιο αλλα οχι αδυνατο.Εσυ βαλτην κ στην καταψυξη βαλτην κ στον φουρνο,ειχα αναφερει οτι δεν προσφερει υψηλη θερμοτητα η αντλια. PS το να δουλευει ψυχροτερα δεν υπαρχει.
  4. sterizos

    Watercooler's Gallery

    Tωρα που βλεπω τη φωτο ,η πανω καρτα δεν πρεπει να πεφτει απο τους 70-80C.Tραβαει ολη τη θερμοτητα της κατω.Θελει υδροψυξη στις καρτες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
  5. sterizos

    Watercooler's Gallery

    Eγω λεω οτι ειναι πολυ ακραιο να το κανεις αυτο.Εχω 2 αντλιες και παλι δεν με προβληματιζει το heat damp.Με το σφουγγαρι δε γινεται ,πχ με υαλοβαμβακα γινεται.Σαφως πιστευω οτι δεν το κανε για αυτο.Οι δονησεις της αντλιας ειναι κ αυτο ενα πιθανο σεναριο.Αλλα παλι λεω οτι πιο τραβηγμενο δε γινεται.Επισης λεω οτι με μια απλη αναζητηση στο google βρισκεις οχι μονο το full name του Maxwell αλλα και το Ε9 του.
  6. sterizos

    Watercooler's Gallery

    Παλιο(τοσο κ πιο πολυ απο τον Maxwell) αλλα μαλλον δεν το γνωριζεις.Οι αντλιες παραγουν θερμοτητα καθως δουλευουν.Ενα πιθανο σεναριο,ακραιο βεβαια ειναι να την τυλιξε με καποιο θερμοαπαγωγικο μεσο για να εμποδισει την αυξηση της θερμοκρασιας μεσα στο κουτι.Ειναι ακραιο γιατι το ποσο της θερμοτητας ειναι πολυ μικρο.
  7. sterizos

    Watercooler's Gallery

    Μπορει και να την τυλιξε για να την παει καπου δωρο..:002: Δεν μπορω να σκεφτω ομως κατι εκτος και αν το κανε για θερμικη απαγωγη ή για θορυβο οπως ειπες(αερας κτλ).
  8. sterizos

    Watercooler's Gallery

    To crysis οπως και το GTA IV εχουν φτωχη κωδικοποιηση οποτε ειτε εχω μια καρτα 1gb ειτε εχω 4 καρτες σε crossfire η σε sli ειναι το ιδιο. Το crysis ειναι 2 χρονων και δεν το παιζουν καλα ουτε οι 5970 σε full settings και με αποδοση ικανοποιητικων fps.Σε μια δοκιμη μ, απεδιδε 109fps(Max) η 5970.Και 4 5970 να ειχα παλι το ιδιο.Για να παιχτουν ικανοποιητικα αυτα τα παιχνιδια πρεπει να βγουν καρτες με μνημη 2gb ram καθε πυρηνα της καρτας καθως δεν υποστηριζουν crossfire η sli.Σε μενα βλεπει 1gb μονο και σε full settings γινεται χρηση των 800mb με αποτελεσμα να κολλαει.Μ****κια!
  9. sterizos

    Watercooler's Gallery

    Ναι ρε εννοειται.7 sec restart(ασχετο).Περιμενω τις καινουργιες καρτες της nvidia ή της Intel να παρω με το νεο χρονο.
  10. sterizos

    Watercooler's Gallery

    Μονο ο i9 1000.(6-7 ολα)
  11. sterizos

    Watercooler's Gallery

    Το κουτι ειναι το Coolermaster Cosmos S with side window.Η ναυαρχιδα των full towers. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806666 http://www.coolermaster.com/product.php?category_id=18&product_id=3947 sterizos added 0 Minutes and 59 Seconds later... Η φωτο ειναι λιγο παλια.Τωρα δεν υπαρχει κανενα καλωδιο απο την μπροστα μερια.Εχω κρυψει ολα τα sata(κοκκινα).Η αλλη μερια ειναι ετσι.Εχω περιθωρια να τα μαζεψω αλλα βαριεμαι.Ουτως η αλλως αυτη η μερια ειναι στο σκοταδι.Η αλλη ειναι πολυ καθαρη
  12. sterizos

    Watercooler's Gallery

    Επειτα απο μερικες αλλαγες(white tubing,second crossfire connector,sivler killcoils biocide,deionized water) New parts are coming..
  13. sterizos

    Watercooler's Gallery

    Φιλε το μαλλι για την υδροψυξη πηγε πολυ.Παρα πολυ αλλα δεν μπορω να σου πω ακριβως(οχι οτι εχω προβλημα απλα ειναι παρα πολλα αυτα που εχει μεσα.Θες να σ πω ενα ενα???).Τα πιο πολλα τα πηρα απο δω(οχι απο Ελλαδα) www.performance-pcs.com www.sidewindercomputers.com καθως οταν τα ειχα δεν κυκλοφορουσαν εδω ουτε οι d5 αντλιες.Τωρα θα βαλω White tubing. Αν θες σου λεω απο τι αποτελειται η υδροψυξη και τα υπολογιζεις απο μονο σου. Τωρα για τα μερη του υπολογιστη(βρισκονται στην υπογραφη μου) , βρισκεις ευκολα τις τιμες απο το πλαισιο. Για οτι θες ειμαι εδω.
  14. sterizos

    Watercooler's Gallery

    Το PC μου με μερικες τροποποιησεις απο την προηγουμενη δημοσιευση(αλλη Mobo rampage 2 extreme,2xssd ocz 60gb turbo,2x4890 sapphire vapor x overclocked)
  15. sterizos

    Σχολια για τον Οδηγο Υδροψυξης

    Eγω οταν το στηνα χρησιμοποιησα Feser UV blue το οποιο ηταν τρομερο.Ειναι μη αγωγιμο(ευτυχως) και ειχαν γεμισει μεσα ολα λογω πολλων διαρροων απο τα compression fitting αλλα δεν επαθε τιποτα.πατωματα,καρεκλες,ολα..Αιμορραγουσε.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.