Jump to content

sakisdog93

Premium Members
  • Posts

    153
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About sakisdog93

  • Γενέθλια 22/07/1993

sakisdog93's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. sakisdog93

    GTX 980: Διαθεσιμότητα και τιμές

    Εν τέλει αυτό δεν ισχύει. Αυτό που ισχύει είναι το όριο των 500€ μόνο στην περίπτωση του τιμολογίου. Σε περίπτωση απόδειξης λιανικής η αντικαταβολή έχει όριο τα 1500€. Αρλούμπες της ανενημέρωτης μέσης υπαλλήλου στην Αθήνα που "ρώτησε" το λογιστήριο και πήρε αυτή την απάντηση. Αν δεν τους είχα με τα email κάθε μέρα, θα περίμενα να μου επιστρέψουν τα 570€ τον άλλο μήνα.
  2. sakisdog93

    GTX 980: Διαθεσιμότητα και τιμές

    Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Δύσκολα θα πέσουν στο χρόνο που θέλω οι τιμές σε Ελλάδα. Βασικά αναφερόμουν στις 8GB 980 προηγουμένως, που φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσουν τέλος Νοέμβρη αρχές Δεκέμβρη το αργότερο. Προς το παρόν δε με ενδιαφέρει η AMD, γιατί η 390X αργεί. Τώρα τελευταία τα "next gen" παιχνίδια αρχίζουν και χρησιμοποιούν απειλητικά ποσοστά vram και system ram. Το καινούριο COD τρώει 2.8GBvram σε 1080p και 7GB ram. Δλδ έλεος. Μήπως χάσω το "future proof" αγοράζοντας τα 4GB? Το λέω γιατί με ενδιαφέρει το DSR της Nvidia για το κανάλι μου στο YouTube. Πού φτάσαμε ρε ****το... Τα 4GB να θεωρούνται λίγα. Πιστεύω τα 4GB του 2015 θα είναι πλέον ανάλογα με τα 2GB του 2011 σε δεδομένα video memory. Να 'ναι καλά οι κονσόλες... Υ.Γ. Κάτι τελείως άκυρο: Γνωρίζετε περί του νέου νόμου που απαγορεύει οποιαδήποτε συναλλαγή άνω των 500€ μέσω αντικαταβολής; Υποχρεούνται επιχειρήσεις/πελάτες να συναλλάσσονται μέσω τραπέζης για τέτοια ποσά. Πρέπει τώρα να καταθέσω στον κύριο Buy More του Skroutz 567€, ελπίζοντας σε φερεγγυότητά του. Κάποια συμβουλή γι' αυτό; Ευχαριστώ
  3. sakisdog93

    GTX 980: Διαθεσιμότητα και τιμές

    Καλησπέρα παιδιά. Είχα ανοίξει το συγκεκριμένο thread περίπου ένα μήνα πριν σχετικά με τη διαθεσιμότητα και τις τιμές της GTX980. Σκοπεύω τέλος του μήνα να συνθέσω το καινούριο PC και σιγά σιγά είπα να ξεκινήσω να αγοράζω τα κομμάτια. Στο skroutz αυτή τη στιγμή υπάρχει η reference Zotac GTX980 στα 561€. Σας είχα πει ότι μέχρι 570€ έδινα... Ενόψει της ανακοίνωσης για 8GB versions, τι προτείνετε? Είμαι ένα βήμα πριν το κλικ... Πιστεύετε ότι θα πέσουν οι τιμές στις versions των 4GB λόγω λανσαρίσματος των 8GB? Ή θα μείνουν ως έχουν, οπότε να την παραγγείλω τώρα την 980? Απαντήστε καίγομαι! Ευχαριστώ!!
  4. sakisdog93

    GTX 980: Διαθεσιμότητα και τιμές

    Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Ελπίζω στη διαθεσιμότητα και τις λογικές τιμές για την 980 μέχρι τέλος του μήνα.
  5. sakisdog93

    GTX 980: Διαθεσιμότητα και τιμές

    Κοιτάξτε, σ' οποιαδήποτε από τις δύο κάρτες καταλήξω θα την κρατήσω σίγουρα αρκετό καιρό. Το θέμα μου είναι κάτι μελλοντικό, κι όχι να τρέξω για upgrade όταν βγουν οι 20nm. Δε λέω ότι θα την έχω όσο καιρό είχα την 5870, αλλά σίγουρα για 2-3 χρόνια. Πάντως πιστεύω η 980 στα 550€ έχει μικρότερο καπέλο συγκριτικά με το τι μας έχει συνηθίσει η Nvidia τα τελευταία χρόνια. Ένας κι απ' τους λόγους που τη σκέφτομαι είναι κι αυτός. Θέλω να έχω στο μυαλό μου την 970 σαν τρελό vaule που θα μου κοστίσει κάποια μικρή επίδοση σχετικά με την 980, αλλά όλα αυτά στο ενδεχόμενο να μη βρω την 980 στην προαναφερθείσα τιμή. Σε καμία περίπτωση δε σκέφτομαι SLI. Μακάρι τα games να μου έδιναν αυτή τη σιγουριά αλλά ούτε μελλοντικά το βλέπω να "τελειοποιείται". Το τελευταίο που θέλω είναι να απενεργοποιώ τη μία για καλύτερη απόδοση στα upcoming "next gen" παιχνίδια της κάθε Ubisoft. Αν το SLI δεν ήταν θέμα για μένα θα είχα ήδη πάει για 970 με τη σκέψη σε μια δεύτερη. Τα δεδομένα μου είναι τα εξής: -Ποντάρω να την κρατήσω σίγουρα 2-3 χρόνια (Όχι ενδιάμεσα upgrade) -Επείγομαι για τη σύνθεση του pc, οπότε ο Νοέμβριος είναι red line. -Τα 570€ επίσης είναι red line. -Μιας που αποφάσισα βάσει εμπειρίας να βάλω το χέρι πιο βαθιά για Cpu, έχω το δαιμόνιο που μου λέει ότι μελλοντικά θα χαίρομαι που έκανα αυτήν την κίνηση για 980. Προκύπτουν λοιπόν τρία τελευταία ερωτήματα: (Εννοείται εκτιμήσεις δε δικάζω κανέναν αν είναι δυνατόν!) -Θα αυξηθεί η διαθεσιμότητα μέχρι το Νοέμβριο σε eshop και skroutz; -Πού πιστεύετε θα κυμαίνονται οι τιμές έως τότε; -Το πιο σημαντικό.. Αφήνοντας τον οικονομικό παράγοντα εκτός, πόσο πιστεύετε ότι θα διαφέρει/αξίζει/αποδίδει μια GTX980 με oc στα τέρματα(σε συνθήκες αέρα, όχι waterblocκ) σε σχέση με μία GTX 970 με oc στα τέρματα; Ευχαριστώ μέχρι τώρα για το χρόνο σας.
  6. sakisdog93

    GTX 980: Διαθεσιμότητα και τιμές

    Το θέμα είναι όμως ότι μέσα στο Νοέμβριο το αργότερο θέλω να έχω ολοκληρώσει το build. Προφανώς το 2015 θα είναι καλύτερα λόγω ανταγωνισμού, αλλά τη θεωρώ καλή περίπτωση την 980 στα 550-570, δεδομένου ότι την 780ti την έπαιρνες στην καλύτερη 600-650€. Κι επίσης, κρίμα να έχω τον 4790k με την HD 5870 μέχρι τότε. Άλλωστε στο περίμενε πάντα θα υπάρχει κάτι καλύτερο στον ορίζοντα. Θεωρείτε πως θα εμφανιστεί μέχρι το Νοέμβριο στο Skroutz ή όχι;
  7. sakisdog93

    GTX 980: Διαθεσιμότητα και τιμές

    Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση σου. Θεωρείς δηλαδή πως όσο περνά ο καιρός (για ελληνικά δεδομένα πάντα) η διαθεσιμότητα θα είναι καλύτερη; Αν ναι, πότε τη βλέπεις στο skroutz; Όταν λάνσαρε η 290X μετά από 2-3 μέρες έκανε την εμφάνισή της και στο skroutz, αλλά να μου πεις πορτοκάλια με μίλα προσθέτω(ε?). Τα "φθηνά" μοντέλα των 569€, που εξαντλήθηκαν στο eshop, πιστεύεις θα διατεθούν ξανά στην ίδια τιμή κάποια στιγμή σύντομα; Το budget είναι 570€ max. Γι' αυτό κι η εμμονή με το skroutz. Αν, εν τέλει, δε βρω μέσα στο μήνα την 980 στα λεφτά αυτά θα σκεφτώ τη λύση της 970. Αλλά ακόμη και σ' αυτήν την περίπτωση, δε θέλω να πληρώσω παραπάνω από 370€. Αν το σκεφτείς δεν είναι παράλογο! Στο eshop την είχε 349. Θέλω να πω, αν δεν πάω με την καλύτερη το καλό που μου θέλω να γλυτώσω κι όσο περισσότερο μπορώ. Γενικά η 970 τέρας είναι δεν είμαστε και τυφλοί.. Στα 1.4Ghz ήταν 4 fps μπροστά απ’ την 780Ti και οριακά με την 980. Απλά σκέφτομαι αφού κι οι δυο απ’ το ίδιο σκαρί είναι, φαντάσου την 980 με 1.5Ghz στον πυρήνα τι θα μπορεί να κάνει. Κι εδώ μιλάμε για εγγυημένο future proof σε 1080p δεδομένα. Ιδού οι δισταγμοί και τα εμπόδια(!)
  8. Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Πραγματικά χαίρομαι που μ' έβγαλε ο δρόμος μου πάλι στο PCtechnology μετά από αρκετό καιρό... Feels good to be back:D Στο ψητό.. Μέσα στον Οκτώβριο έχω προγραμματίσει την αγορά του καινούριου μου rig. Το σύστημα θα περιλαμβάνει i7 4790k, οπότε σκεφτόμουν μιας που βγήκαν οι GTX 900 να πήγαινα all in με μια GTX 980. Πονοκεφαλιάζω όμως με τη διαθεσιμότητα τους. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά πολύ συχνά υπολογίζω στο skroutz για upgrades. Έχει περάσει, πόσο ένας μήνας από το launch? Ακόμα δε δέησαν τα σκρουτζάδικα να φέρουν τις 980. Το Πλαίσιο πιστεύω ζει στη δικιά του φούσκα.. Στο κατάστημα τους έχει την 980 στα 700€, και στο eshop τους στα 655€. (Πόσο χωριό αυτή η χώρα:076:) Οπότε μένει το ehsop.gr . Εκεί η φθηνότερη 980 ήταν στα 569€. Λογική τιμή θεωρώ, αλλά πλέον δεν υπάρχει σε διαθεσιμότητα. Η φθηνότερή τους ξεκινά στα 619€. Πιστεύετε κάποια στιγμή μέσα στο μήνα να εμφανιστεί και στο Skroutz; Γενικά, σε εύρος ενός-δύο μηνών, πιστεύετε οι τιμές θα είναι αύξουσες; Το eshop.gr πιστεύετε να ξανακάνει διαθέσιμη την 980 στα 569€; Να κινηθώ άμεσα μήπως χειροτερεύσει η κατάσταση από stock; Υ.Γ. Σκεφτόμουν, λόγω της μικρής διαφοράς της με την 970, μήπως θα ήταν καλύτερο αν δε βρω την 980 μέχρι 570€ να κοιτάξω για 970… Ακόμα και η τελευταία όμως είναι out of stock στο eshop. (Το μοντέλο με τα 349€, τα αλλα ξεκινούν από 379€) Επίσης, να βάλω στην εξίσωση το ebay; Απλά οι δασμοί που συνοδεύουν τα προϊόντα Αμερικής μηδενίζουν τις επιλογές... Δώστε μου ιδέες και τροφή για σκέψη :100:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.