Jump to content

ptmax13

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by ptmax13

  1. ptmax13

    Ergohuman V2 Chair

    Κι εμένα έτσι ψιλό ήτανε στην αρχή και μετά χειροτέρεψε, οπότε έχει ακόμη χρόνο. Μόλις αρχίσει πιο έντονο κοίταξε για αλλαγή. Λογική φθορά είναι μετά από τόσα χρόνια, τα αμορτισέρ χαλάνε. Δεν είχα δώσει πολλά, γύρω στα 20 ευρώ θυμάμαι.
  2. ptmax13

    Ergohuman V2 Chair

    Μου μπαλάντζαρε το κάθισμα δεξιά - αριστερά για πολύ καιρό, και φοβόμουν ότι θα βρεθώ κάτω. Καθότι και 100+ κιλά δεν ήθελα να το ρισκάρω. Αγόρασα αμορτισέρ από σκρουτζομάγαζο, δεν θυμάμαι πιο, το οποίο ήταν γενικά για καρέκλες γραφείου, όχι το γνήσιο. Skroutz Νομίζω ότι όλα κάνουν, έχουν φτιαχτεί να είναι universal. Αυτό κατάλαβα. Απλά πρόσεξε το ύψος που ανεβαίνουν, να σου κάνει.
  3. ptmax13

    Ergohuman V2 Chair

    Τελικά το ρίσκαρα και παρήγγειλα μια μπουκάλα από skroutzομάγαζο και μια χαρά ταίριαξε, παρόλο που στην όψη είναι τελείως διαφορετικό το σχήμα της στο κάτω μέρος. Μου έβγαλε την πίστη βέβαια να βγάλω την παλιά, προσοχή όποιος το δοκιμάσει. Έβαλα WD-40 και στα 2 σημεία επαφής. Χτύπημα με βαριά στο κάτω μέρος, στην ένωση με την βάση (διέλυσα 2 ματσόλες χωρίς να κάνω δουλειά πριν πάω στην βαριά) Στρίψιμο με κάβουρα και με πολύ δύναμη για το πάνω μέρος που ενώνεται με το κάθισμα. Αν έχετε την καρέκλα χρόνια όπως εγώ, προετοιμαστείτε ψυχολογικά.
  4. ptmax13

    Ergohuman V2 Chair

    Γεια σας, Ανασταίνω αυτό το παλιό νήμα γιατί η αγαπημένη μου καρέκλα θέλει αμορτισέρ και είπα να ρωτήσω. Έχει κανείς δοκιμάσει τα generic του εμπορίου ή πρέπει οπωσδήποτε να βρω γνήσιο;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.