Jump to content

jasonas

Members
  • Posts

    32
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

828 Εμφανίσεις προφίλ

jasonas's Achievements

  1. jasonas

    Επιλογη εξωτερικής κεραιας σε εξοχη

    Θα το εκανα αλλα ειναι σε τοσο τραγικη κατασταση το καλωδιο (ξεραμενο, σαπισμενο, τρυπημενο απο τις καιρικές συνθήκες) που επιβάλλεται να το αλλαξω!
  2. jasonas

    Επιλογη εξωτερικής κεραιας σε εξοχη

    Τα δοκιμασα αυτα πριν καποιες μερες αλλα τιποτα! Ανοιξα και το κουτακι της κεραιας και τα ειδα ολα σκουριασμενα και σαπια σχεδον με αραχνες να εχουν κανει ολοκληρη πολη εκει μεσα! οποτε παω σιγουρα για καινουργια κεραια! Καλωδιο με αντοχη στις καιρικες συνθηκες ξερουμε που μπορω να βρω?
  3. jasonas

    Επιλογη εξωτερικής κεραιας σε εξοχη

    Εχει διαφορα αν μια κεραια τροφοδοτειται ή οχι? Εννοώ μεγαλωνει η αποτελεσματικοτητα της?
  4. Καλησπερα σε ολους, Εχω προβλημα με την τωρινή εξωτερική κεραια στο εξοχικο μου καθως μετα απο ελεγχο που εκανα οι επαφες εχουν σκουριασει, το καλωδιο εχει φαγωθει με τον καιρο κλπ με αποτελεσμα να πιανω ναι μεν καναλια αλλα να μην δείχνει καμια εικονα (εκτος απο τα κρατικα που δειχνει κανονικα)! Στην αρχη νομιζα οτι εφταιγε η αναβαθμιση που εκανε η digea Και οτι χρειαζομουν νεους αποκωδικοποιητες, αλλα μετα απο τηλεφωνική επικοινωνια μαζι τους, μου ειπαν οτι δεν αλλαξαν τον κωδικο, απλα εριξαν τις συχνοτητες οποτε θα επρεπε να πιανει και μαλλον ειναι προβλημα της κεραιας! Οποτε ερχομαι σε θεση να αγορασω καινουργια κεραια την οποια πρεπει να συνδεσω 2 τηλεορασεις (εχω και ενισχυτη που δουλευει κανονικα)! Μερικες πληροφοριες! Το εξοχικο βρισκεται στον Καλαμο Αττικης παραλιακα και κοιταει απευθειας στον πομπο του Αλιβεριου ακα περιπου 15 χιλιομετρα αποσταση πανω απο την θαλασσα! Τωρα δεν ξερω ποια κεραια ειναι η σωστη, δεν πρεπει να εχουμε και το δυνατοτερο σημα (αν και στο site της digea δειχνει οτι παιρνουμε απο δυο μπομπους μαλιστα σημα, Αλιβεριου και Οκτωνιας και τα δυο απεναντι στην Ευβοια δηλαδη)! Ειμαι αναμεσα στο να αγορασω μια κεραια τυπου τριαινας πχ αυτη https://www.skroutz.gr/s/7483120/WC-430LTE-Εξωτερική-Κεραία-Τηλεόρασης-δεν-απαιτεί-τροφοδοσία-σε-Πορτοκαλί-Χρώμα-Σύνδεση-με-Ομοαξονικό-Coaxial-Καλώδιο.html Αλλα μετα απο τις κριτικες βλεπω και αυτην https://www.skroutz.gr/s/12086872/Matel-Electronics-Matel-5g-Εξωτερική-Κεραία-Τηλεόρασης-δεν-απαιτεί-τροφοδοσία-σε-Μαύρο-Χρώμα-Σύνδεση-με-Ομοαξονικό-Coaxial-Καλώδιο.html Αν και καπου διαβασα οτι η τελευταια ειναι για περιοχες με ισχυρο σημα κυριως! Δεν ξερω ειμαι σε δίλημμα! Υπαρχει καποιος "ειδικος" να βοηθησει?
  5. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να μάθω ορισμένες πληροφορίες σχετικά με επένδυση σε φωτοβολταϊκό πάρκο, από κάποιο άτομο που έχει ήδη τέτοια επένδυση, είτε είναι εγκαταστάτης, είτε είναι γενικά καλός γνώστης του θέματος γιατί έχει ασχοληθεί σοβαρά με το όλο ζήτημα. Όπως για παράδειγμα τα είδη των πάνελ τις αποδόσεις και τα κόστη τους, τις συντηρήσεις και τα κόστη εγκατάστασης τους, τον χρόνο ζωής τους, τις τιμές αγοράς για την πώληση του παραγόμενου ρεύματος και από τι εξαρτώνται, την επιλογή της περιοχής σε συνάρτηση με την διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο, το ύψος των επιδοτήσεων και την διαδικασία απόκτησης τους, τα ποσοστά φορολόγησης επί των κερδών. Δεν κατάφερα να βρω κάποιο άλλο πιο σχετικό forum για το θέμα, αν εσείς γνωρίζετε κάποιο, θα σας ήμουν υπόχρεος. Ευχαριστώ πολύ.
  6. jasonas

    Εκλεισε η οθονη

    Το πηγα τελικά σε ηλεκτρολογιο, το μετρησε και τελικα έφταιγε το καλωδιο τροφοδοσίας το κομματι που συνδέει την πρίζα με τον μετασχηματιστη... Καπου ειχε τσαλακωσει και μαλλον κοπεί εσωτερικα... 2,5 ευρω και ολα οκ! Ευχαριστω για τις συμβουλές παιδιά!
  7. jasonas

    Εκλεισε η οθονη

    Ωραία! Αν παρω και την οθονη θα μπορεσουν να κανουν την ιδια μετρηση?
  8. Χτες το απογευμα ενω λειτουργουσα τον υπολογιστή (συγκεκριμένα σερφαρα στο fb) ξαφνικα εκλεισε η οθόνη! Ο υπολογιστής ομως λειτουργουσε κανονικα! Στην αρχη νομιζα οτι εφταιγε η καρτα γραφικων, ανοιξα το κουτι, καθάρισα λιγο τα "εντωσθια" και το ξανά ξεκίνησα.... Ενω και παλι ανοιξε κανονικα ο υπολογιστής, η οθονη τιποτα! Μετα παρατήρησα οτι στον μετασχηματιστη που βρίσκεται στο καλωδιο τροφοδοσιας της οθονης, δεν αναβε το πρασινο λαμπακι που αναβε οταν το συνδέεις συνηθως στο ρευμα... Λετε να έχει καει? Και αν εχει καει, έχει καψει και την οθονη? Που μπορω να βρω τετοιο τροφοδοτικο? Το συγκεκριμενο τροφοδοτικό εχει 100-240V 50-60Hz με output 12v 3000mA
  9. jasonas

    Μνημες RAM

    το συστημα μου ειναι αυτο: CPU : intel core i3 4170 MOTHERBOARD : Gigabyte H97-HD3 GPU : NVIDIA GEFORCE GTS 450 ειναι για light gaming οχι πολλα πραγματα!
  10. jasonas

    Μνημες RAM

    ολες απο οτι ειδα ειναι στα 1,5V.... οποτε τι με συμφέρει? μεγαλύτερη συχνότητα και λιγότερα GB ή χαμηλότερη συχνότητα και 8 GB μνημη? μια διόρθωση η νεες RAM ειναι 1333 MHz
  11. Καλησπέρα παιδια! Πρόσφατα αγορασα μεσα σε ενα σετακι απο κομματια pc 2 μνημες Ram 2gb έκαστος με συχνοτητες 1130 mhz! Αλλα εχω αλλες 2 μνημες 2gb παλι έκαστος που τις δουλεύω τωρα αλλα με 530mhz... Αυτο που θελω να ρωτήσω ειναι δυνατών πανω στην μητρικη να κουμπώσω και τις 4 (υπαρχουν 4 θυρες ddr3) ή θα υπαρξει πρόβλημα επειδή ειναι διαφορετικά τα mHz?
  12. jasonas

    Εγκατασταση Windows 7

    δεν μου εχει τέτοιες επιλογές στο bios....
  13. jasonas

    Εγκατασταση Windows 7

    τρεχω τον creator της Intel προς το στικακι και ειναι σαν μην βαζει τους drivers... το βαζω, ξανα τα ιδια μου ζηταει drivers, ψαχνω μεσα στο στικακι αν πράγματι υπαρχουν μεσα, πουθενα....
  14. jasonas

    Εγκατασταση Windows 7

    το tool της intel φτανει για να λυσω το προβλημα? γιατι Windows ADK για Windows 7 δεν βρισκω... τα βλεπω ολα για απο 8 και πανω...
  15. jasonas

    Εγκατασταση Windows 7

    Εχω το συγκεκριμενο λαπτοπ http://www.skroutz.gr/s/9411561/Lenovo-IdeaPad-700-15ISK-i7-6700HQ-8GB-1TB-GeForce-GTX-950M-4GB-FHD-No-OS.html Edit: μολις το δοκιμασα και απο usb stick αλλα παλι στο ιδιο σημειο κόλλησε...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.