Jump to content

antrenik

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

antrenik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. antrenik

    Προτάσεις για παιχνίδια PS4

    Οταν συνηθισεις το χειριστήριο δεν θα χρειαστείς ποντίκια και τέτοια, μην ακούς χαζομαρες η κονσόλα είναι αριστη αγορα πού δεν χρειάζεται κάθε λίγο και λιγακι αναβάθμιση hardware για να παίξεις ενα παιχνίδι.
  2. antrenik

    Τέλος ο ΟΤΕ. Προτάσεις?

    Η Αλεξανδρούπολη είναι η δεύτερη μετα τη Γλυφάδα σε ταχύτητα ,θα το ξαναπω παρτε αλλά ρουτερ
  3. antrenik

    Τέλος ο ΟΤΕ. Προτάσεις?

    Εγω ΟΤΕ δεν τον αλλαζω ,πήγα φορθνετ και σε 2 μήνες έφυγα. Μια προταση δική μού . Αν μπορείς ακύρωσε όλες τις πρίζες του σπιτιού και ασε μόνο αυτη που παίρνει το ρουτερ ,βάλε η άλλαξε σπλιτερ ,εναν σταθεροποιητή τάσης στο ρουτερ , αν έχεις 80€ ευρω πάρε το ρουτερ tp link archer d2 ,μην στηρίζεσαι στα ρουτερ της οκας πού δίνει ο καθε πάροχος, βαλε καλώδιο utp cat 6 ethernet ,αν εχεις δικό σου σπίτι βάλε εναν ηλεκτρολογο να σου αλλάξει το τηλεφωνικο καλώδιο απο το κουτί της πολυκατοικιας στο σπιτι σου τυπου pet .Επίσης μπες στο μενού του ρουτερ και άλλαξε το mtu απο 1500 σε 1492. Μπορεί να σου φαίνονται υπερβολικα αυτα ου γραφω αλλα θα μέ θυμηθείς
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.