Jump to content

giov8701

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Lefkada

giov8701's Achievements

  1. giov8701

    αγορα οθονης

    Ναι το διάβασα σε ένα forum ότι ειπώθηκε αυτό από buy-more.. δεν έχω ακυρώσει από VPN, απλά το σκεφτόμουν.Με είχαν καλέσει την επόμενη μέρα (αφού έκανα την παραγγελία), πως θα την έχω στο τέλος της επόμενης εβδομάδας. Οπότε υποθέτω πως έχει καταχωρηθεί η παραγγελία μου. Αν θυμάμαι καλά, όταν το VPN είχε την προσφορά, στην διαθεσιμοτητα της οθόνης έλεγε "4-7 μέρες" και δίπλα έγραφε "10 τεμάχια". Οπότε υποθέτω πως αφορούσε αυτά και μόνο.
  2. giov8701

    αγορα οθονης

    Το VPN που παρήγγειλα την οθόνη δεν είναι πια στο skroutz.. Γιατί?? Σκέφτομαι να ακυρώσω και να την πάρω από το buy-more.. είναι 10€ κάτω.. τι λέτε?
  3. giov8701

    αγορα οθονης

    Την παρήγγειλα.. Τέλος της άλλης εβδομάδας θα την έχω μου είπαν.. ?? Εν το μεταξύ μου έστειλε το Media αυτή την Samsung LT24-E390EW-EN στα 169€.. Τι γνώμη έχουμε? P.S. Εμφανίζεται νέα τιμή για την Dell στα ~194€ από το buy-more. Βέβαια δεν μου αρέσουν οι κριτικές του..
  4. giov8701

    αγορα οθονης

    Μόλις είδα ότι το VPN έβαλε την S2415H στα 205€.. Εγώ έριξα παραγγελία.. Λέτε να φάω άκυρο??? ?
  5. giov8701

    αγορα οθονης

    Υπάρχει site έμπιστο? Δεν έχω πρόβλημα να την πάρω από εκεί.. Σε θέμα εγγύησης τι γίνεται αν την πάρω από έξω?
  6. giov8701

    αγορα οθονης

    Οπότε να σκεφτώ και την Samsung που είχα πει? Δεν είναι κάποια άλλη εξηγεί κοντά σε χρήματα ε? Να καταλήξω σε μια εκ των Dell Η Samsung αν είναι...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.