Jump to content

Infernus

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Infernus

  1. Infernus

    Επιστροφή ελλατωματικού προιόντος και D.O.A.

    Λοιπόν παιδάκια μου καλά. Πήρα τους δρόμους σήμερα γύρισα όλα τα γνωστα μαγαζιά και έμαθα ξεκάθαρα ποιος δίνει D.O.A (πάντα για Iphone μόνο). Πλαίσιο= όχι, Vodafone= όχι, Public= ναι( αν και δεν τον είδα πολυ σίγουρο), Cosmote και Γερμανός= ναι. Δεν πρόλαβα να παω wind αλλά λογικά ισχύει ότι και στο public. Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι έβγαλα άκρη με το τι γίνεται αν αγοράσεις ελλατωματικό Iphone χωρίς να σου παρέχει το κατάστημα D.O.A και για αυτό ευχαριστω πολύ τον τεχνικό στην Vodafone, ο οποίος είχε πολλές πληροφορίες να παρέχει ως τεχνικός. Ακούστε πως έχει το θέμα. Η apple όπως όλοι ξέρουμε δεν έχει appstore στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό όπου έχει appstore παρέχει και D.O.A μέσω αυτού του καταστήματος. Στην Ελλάδα όμως που δεν έχουμε είναι στην εκτίμηση του καθενός καταστήματος αν θα παρέχει D.O.A. Είναι δικαίωμα τους και δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι' αυτό. Με το που αγοράζεις Iphone ή άλλο Apple προιόν και παρατηρήσεις κάποιο ελλάτωμα, σηκώνεσαι και πας infoquest ή arvato (επίσημα συνεργεία της apple στην Ελλάδα, που απλά διάγνωση κάνουν, απ' ότι κατάλαβα) και το στέλνουν Αμερική ή Ευρώπη για επιδιόρθωση ή ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. Αυτό σημαίνει ότι σου ανοίγουν το κινητό και βάζουν χέρι, αλλα apple χέρι και με apple ανταλακτικά και στο γυρνάνε πίσω κούτα σαν καινούριο. Συμπέρασμα μου λέει το παιδί στην Vodafone, αν αγοράσεις Apple πρέπει να είσαι οκ με αυτό το γεγονός. Αν είσαι υπερψείρας(ΒΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ DOA) μπορεί να σε ενοχλεί που θα ξέρεις ότι έχει μπει χέρι στο καινούριο σου Iphone αλλά προσωπικά εγώ όπως το σκέφτηκα δεν με νοιάζει και πολύ από την στιγμή που έτσι κι αλλιώς θα βάλει χέρι η apple για να το ανακατασκευάσει. ΠΡΟΣΟΧΗ!! Επίσης μου είπε: 'Αν σου εμφανίσει ελλάτωμα το κινητό καλά θα κάνεις να μην εμπιστευθείς οποιοδήποτε μαγαζί για επισκευή γιατί μπορεί αυτό το μαγαζί να το επισκευάσει στον κυρ Μήτσο και έτσι χάνεις κατευθείαν την εγγύηση- Το παίρνεις και το πας Infoquest και είσαι καλυμένος. Ανακατασκευασμένο μεν, από την Apple δε, οπότε κανένα πρόβλημα. Δυστυχώς αν παντρευτείς την Apple και δεν υπάρχει Appstore στην χώρα σου έχεις αυτό το θέμα, που εμένα προσωπικά τελικά δεν με πειράζει. Αν πέσω στο 1%, ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ και gg, που λέμε και στις MOBA. Ευχαριστώ που με ακούσατε.
  2. Infernus

    Επιστροφή ελλατωματικού προιόντος και D.O.A.

    Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά. Αν τελικά το ΠΛΑΙΣΙΟ δεν δίνει D.O.A και το πάρω και πάω σπίτι και δεν ανοίξει ποτέ. Τότε τι γίνεται? Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθεί κάποιος για την αντικατάσταση της συσκευής με καινούρια? Να ενημερώσω ότι θα πάω εγώ ο ίδιος από το κατάστημα και θα πληρώσω μετρητά όλο το ποσό, οπότε δεν είμαι ούτε εξ' αποστάσεως αλλά ούτε και έχω κάνει online παραγγελία. (Κάποια χρήματα από την χρεωστική μου μισθοδοσίας και κάποια στο χέρι)
  3. Κάλησπέρα σας, Πραγματοποίησα και εγώ την εγγραφή μου γιατί σε λίγες μέρες αγοράζω το καινούριο Iphone 6s, το οποίο έχω προπάραγγείλει από το ΠΛΑΙΣΙΟ και για το οποίο έχω χρεωθεί και 10 ευρώ για σειρά προτεραιότητας (πείτε με fanboy αν θέλετε αλλά εδώ και καιρό το περιμένω γιατί έχω ένα 3GS ακόμα). Εδώ και κάποιες μέρες και λόγω την μελλοντικής αγοράς μου, εχω πάρει σβάρνα το διαδίκτυο για πληροφορίες πάνω στο θέμα D.O.A (Dead on Arrival- Νεκρό κατά την παράδοση) και έχω διαβάσει κάποια ανησυχητικά σχόλια για το εν λόγω κατάστημα καθώς και για ανταγωνιστές του. Αν την μέρα που το πάρω και πάω σπίτι μου ,παρατηρήσω κάποια ατέλεια ή δυσλειτουργία ή να μην ανάβει καθόλου , μπορώ να το επιστρέψω άμεσα και να μου το αντικαταστήσουν με καινούριο? Ή δεν είναι τόσο απλό? Και αν όχι ,επειδή πολλοί λέτε ότι δεν δίνει D.O.A. το πλαίσιο, μπορώ να το επιστρέψω στον επίσημο προμηθευτή της apple στην Ελλάδα και να μου στείλει καινούριο η apple? ( Άσχετα από το πόσες μέρες ή μήνες μπορεί να πάρει αυτό). Γιατί είχα την εντύπωση ότι απο το IMEA και μόνο η εγγύηση είναι παγκόσμια και υποχρεούνται να μου δώσουν καινούριο , ακόμα και να το επαιρνα και σηκωνόμουν και πήγαινα στην Apple του Λονδίνου. Περιμένω ανυπόμονος τις απαντήσεις σας καθώς και τις προτάσεις σας. Υ.Γ. Πήρα την εξυπηρέτηση του ΠΛΑΙΣΙΟ και μοιράστηκα τις ανησυχίες μου μαζί τους αλλά με διαβεβαίωσαν ότι αν παραλάβω ελλατωματική συσκευή, θα μου το αντικαταστήσουν με καινούριο. Κράτησα μέχρι και το επώνυμο του τηλεφωνητή που μου έδωσε την πληροφορία αυτή.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.