Jump to content

mors77

Members
  • Posts

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by mors77

  1. 20 hours ago, GeoF1 said:

    Με τον ερχομο του 2ου απλα ξεχασα τι σημαινει παιχνιδι :pc:

    Για αυτο οσοι ειστε ακομη χωρις παιδια...ΠΑΙΞΤΕ!!!!! :p

    Έχεις δίκιο αλλά είναι η μισή αλήθεια :) ... Εγώ παίζω και μετά το δεύτερο παιδί, αλλα η αλήθεια είναι λίγο πικρή.Δηλαδή: για να καταφερω όλα σε ένα 24ωρο με δουλειά κ δύο παιδιά που πηγαίνουν σχολείο πλέον ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θέλω να κάνω καθαρά για μένα κόβω απ' τον ύπνο...Οπότε μετά από έξι χρόνια με αυτο το πρόγραμμα θα μπορουσα να είμαι επίσημα χαρακτήρας στο επόμενο Dying Light  :p  Πάρτε και ενα wallpaper που καλύπτει και τις σχέσεις και το gaming :p 

    dying-light-valentine-02.jpg

    • Like 4
  2. Αυτο ακριβως ηθελα να συμπληρωσω, ενας reviewer προσπαθει σκοπιμα να βρει ατελειες για να συγκρινει το κουτι με αλλα σε μια τεραστια αγορα. Απο εκει κ περα ειναι 1)το τι θέλεις και 2) το τι πραγματικα συμβαινει στην καθημερινη ζωη .Δηλαδή, κι εγώ ηθελα το mastercase 5 (oxi to pro) αλλα εχει 140 και αλλα 50 για να παρω το window side panel αυτη τη στιγμη απο το eshop της Coolermaster, δηλαδη 190 ευρω. Συν οτι επρεπε να δωσω τη μητρικη μου και να παρω αλλη σιγουρα πιο ακριβη. Και ολο αυτο τελικα γιατι? Τι ακριβως πιστευετε πως θα κερδιζα σε θερμοκρασιες με αεροψυξη? Εγω λέω λίγα πράγματα...Επίσης όποιος βιαστεί να πει για υδροψυξη θα πω το εξης,Θυμηθειτε το Prodigy... Είχα ΑΙΟ υδροψυξη και πηγα σε αεροψυξη συνειδητα.Γιατί?Και εδω θα απαντησω στο δεύτερο σκελος. Γιατι εχω τα ιδια ακριβως αποτελεσματα ΚΑΙ επειδή σαν μεσο gamer ΔΕΝ χρειαζεται να εχω κατι τρελο(και επειδή εχω κόλλημα με τη συγκεκριμενη ψυκτρα-κατι παθαινω με το logo της Cryorig).Δηλαδή , ενας επεξεργαστης εχει όριο τους 90 βαθμους(διορθωστε με αν κανω λαθος) και μια καρτα γραφικών τους 100 καποιες φορες. Γιατι να αγχωθω τελικα και να ριχνω συνεχως χρημα και γιατι να μην παω σε αυτο το κουτι αφου μου αρεσει και εμφανισιακα αλλα μου κανει και τη δουλεια.Εν κατακλείδι κι εγώ θελω και αθορυβο σύστημα και κρύο αλλα ΜΗΝ μπερδεύουμε την πραγματικη ζωη με τα benchmarks...Αυτα τα ολιγα...Ευχαριστώ και συγγνωμη για τη φλυαρία...

    Και για να γουσταρω παρτε και μια φωτό :)

    https://drive.google.com/file/d/0B9vfgkSl6_PzWm1Pb2Q0anZXRDQ/view?usp=sharing

    • Like 1
  3. Φυσικά και σέβομαι το review, και μάλιστα είναι το δεύτερο που διάβασα και φαινόταν πως το κουτί έχει θέμα με τις θερμοκρασίες, το άλλο ήταν σε σελίδα του εξωτερικού. Πείτε με τρελό ή χαζό, αλλά έχω εδώ και δύο μέρες στημένο το σύστημα με τα εξής χαρακτηριστικά :
    i5 4690k oc στα 4.1 χωρίς έξτρα ρεύμα
    Cryorig H7
    Gigabyte z97n wifi
    RAM Fury @1866 8gb 1dimm
    SSD X 2
    Corsair rm750x
    MSI gtx 970 gaming 4g

    Οι θερμοκρασίες μου είναι μια χαρά, η κάρτα δεν έχει ξεπεράσει σε BF4 τους 70 βαθμούς
    Cpu μέχρι 60 σε gaming, 29-30 idle.Το PC είναι αθόρυβο... Επίσης να επισημάνω πως άλλαξα χθες το βράδυ τον μπροστινό ανεμιστήρα με 2Χ140 be quiet pure wings, έχω λίγο θόρυβο παραπάνω αλλά οι θερμοκρασίες είναι οι ίδιες, σε σημείο που είδα πως ο μαμισιος ήταν μια χαρά. Αυτά τα ολίγα. Έχω ερωτευτεί... Καλημέρα :)
    Επίσης έχω βάλει και έναν NOISEBLOCKER NB-ELOOP FAN B12-P 120MM PWM για outtake και είναι μαζί με την Cryorig ρυθμισμενοι σε normal προφίλ. Απόψε θα τους βάλω σε silent και τους intake σε 7v αντί για 12v και θα σας πω.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.