Jump to content

MariaLou

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Ενδιαφέροντα
    Gaming, Photoshop, Music

MariaLou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. MariaLou

    Αγορά Gaming PC ΒΟΗΘΕΙΑ

    Ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις σας !! Μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά καλυμμένη αλλά και πάλι περιμένω και άλλες προτάσεις μήπως και μου γυαλίσει κάτι περισσότερο χεχε
  2. Λοιπόν είμαι καινούργια στο φόρουμ και ψάχνω απεγνωσμένα να φτιάξω έναν σταθερό γιατί αυτή την στιγμή έχω laptop και δεν μπορώ να παίξω τίποτα γιατί είναι κυρίως buisnes laptop και γενικά κάρτα γραφικών είναι χάλια (http://www.skroutz.gr/s/387721/Sony-Vaio-VPC-SB3L9E-i3-2330M-4GB-500GB.html). Αυτή την περίοδο παίζω Blade And Soul (είμαι στο beta) και δυστυχώς το σηκώνει με τα χίλια ζόρια...επίσης θα ήθελα να μπορώ να παίζω archeage και γενικά τέτοιου τύπου παιχνίδια. Θέλω ένα pc σίγουρα με ram ddr4 και καλό επεξεργαστή και μητρική. Θέλω το κουτί να μην ξεπερνάει τα 700-800 ευρώ αν γίνεται. Επειδή δεν μπορώ να δώσω πολλά λεφτά μαζεμένα θα ήθελα να γίνεται εύκολα upgrade στα parts (δηλαδή να αγοράσω κάτι καλύτερο ή να προσθέσω αργότερα). Δηλαδή θέλω αρχικά να κάνω ένα βασικό pc και σιγά σιγά να αρχίσω να προσθέτω ssd δεύτερη ram ίσως 2η κάρτα γραφικών αν και πιστεύω είναι υπερβολή ups και τέτοια. Η οθόνη, τα ηχεία, το πληκτρολόγιο και το ποντίκι δεν με ενδιαφέρουν να είναι τα καλύτερα, αρκεί να είναι αρκετά να μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον υπολογιστή. (Αυτά μπορεί να είναι και extra λεφτά από τα 700-800 του κουτιού) Μπορείτε να μου γράψετε την γνώμη σας?? Για επεξεργαστή θέλω i5 ή i7 όχι κάτι μικρότερο.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.