Jump to content

NOxiOuS__

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by NOxiOuS__

  1. NOxiOuS__

    Παρέα για την Dell U2414H

    Καλησπέρα παιδιά κ ευχαριστώ για μια ακόμη φορά για τις απόψεις σας. Προς το παρόν θα μείνω με το συγκεκριμένο setup που έχω. Δεν έχω ακόμα αποφασίσει. :-D Ευχαριστώ πολύ κ πάλι!!
  2. NOxiOuS__

    Παρέα για την Dell U2414H

    Μάλιστα, Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Θα ψάξω εκτενέστερα στο forum για τις απαντήσεις. Όσο για τις 1440p δεν ξεφεύγουμε στη τιμή? Γιατί όπως προανέφερα ενδιαφέρομαι για τρία (3) monitors ( ξέρω, στην εποχή μας δύσκολα αλλά λόγω δουλειάς κ χόμπυ -gaming- θα ήθελα αυτή την εμπειρία ). Ευχαριστώ κ πάλι!
  3. NOxiOuS__

    Παρέα για την Dell U2414H

    Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούριος στο forum. Ειλικρινά έψαχνα καιρό να βρω ένα τέτοιο λεπτομερές review κ forum για το συγκεκριμένο monitor κ ειδικά κάποιον να έχει surround display ( 3monitors ) με το συγκεκριμένο μοντέλο. Οπότε μόλις είδα δύο-τρία post, καταλαβαίνετε... δάκρυσα! :-) Έχω μερικές ερωτήσεις λοιπόν κ ελπίζω να με διαφωτίσετε γιατί θέλω κ εγώ να κάνω surround display κ λόγω της τιμής ( κ για τα τρία ) χωρίς να έχω ξεκάθαρη άποψη για τα τυχόν θέματα που προκύψουν δυσκολεύομαι να πάρω την απόφαση. Οπότε ξεκινάω: surround display ( 3 monitors ) κυριώς για τα πολύ μικρά Bezels, με την Nvidia GTX 980ti G1 Gaming. 1. Λόγω των επιλογών σύνδεσης του monitor ( HDMI - Display Port ) θα ήθελα να τις συνδέσω ως εξής: Monitor PC a. HDMI HDMI b. DisplayPort DisplayPort c. HDMI DVI ( adaptor ) Η πρώτη ερώτηση είναι αν θα αντιμετωπίσω κάποιο θέμα με αυτή τη συνδεσμολογία είτε σε Surround Display mode ( gaming ) ή σε extended Mode ( χρήση δηλ καθημερινή ). Υπάρχει βέβαια από ότι έχω δει κ η Daisy Chain συνδεσμολογία. Ποια από τις δύο θα προτιμούσατε? Ποια η ποιο αξιόπιστη? Η κάρτα υποστηρίζει το Flex Display αλλά κ DisplayPort 1.2 όπως κ το monitor οπότε και οι δύο τρόποι σύνδεσης υποστηρίζονται. Θεωρητικά βέβαια για μένα γιατί αν δεν δοκιμάσω κάτι... 2. Τα monitors θα τα χρησιμοποιήσω τόσο για Gaming όσο κ για καθημερινή χρήση αλλά κ για 3D graphics - Video Editing σε ερασιτεχνικό βέβαια επίπεδο. Γνωρίζω ότι στην καθημερινή χρήση αλλά κ για τα υπόλοιπα δε νομίζω να έχω θέμα γιατί πρόκειται καθαρά για εργαλείο κ από ότι έχω διαβάσει τα θέματα με τις Nvidia GPUs έχουν λυθεί ως προς το full RGB, σωστά?Δεν είμαι κ πολύ καλός γνώστης γι αυτό κ ρωτάω. Αν έχει απαντηθεί στο review ή κ στο forum, ζητώ προκαταβολικά συγνώμη. Αυτά τα ολίγα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας, sorry αν κούρασα!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.