Jump to content

NOxiOuS__

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by NOxiOuS__

  1. Ναι τα θεματα εχουν λυθει.

     

    Εχε στο νου σου παντως οτι για gaming μια 27αρα 144Hz 1440p ΑΗVA με G-Sync ειναι καλυτερη επιλογη, ενω για productivity ειναι καλυτερη επιλογη 2 1440p.

    Μάλιστα,

     

        Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Θα ψάξω εκτενέστερα στο forum για τις απαντήσεις. Όσο για τις 1440p δεν ξεφεύγουμε στη τιμή? Γιατί όπως προανέφερα ενδιαφέρομαι για τρία (3) monitors ( ξέρω, στην εποχή μας δύσκολα αλλά λόγω δουλειάς κ χόμπυ -gaming- θα ήθελα αυτή την εμπειρία ).

     

    Ευχαριστώ κ πάλι!

  2. Καλησπέρα σε όλους.

       Είμαι καινούριος στο forum. Ειλικρινά έψαχνα καιρό να βρω ένα τέτοιο λεπτομερές review κ forum για το συγκεκριμένο monitor κ ειδικά κάποιον να έχει surround display ( 3monitors ) με το συγκεκριμένο μοντέλο. Οπότε μόλις είδα δύο-τρία post, καταλαβαίνετε... δάκρυσα!  :-) Έχω μερικές ερωτήσεις λοιπόν κ ελπίζω να με διαφωτίσετε γιατί θέλω κ εγώ να κάνω surround display κ λόγω της τιμής ( κ για τα τρία ) χωρίς να έχω ξεκάθαρη άποψη για τα τυχόν θέματα που προκύψουν δυσκολεύομαι να πάρω την απόφαση. Οπότε ξεκινάω: 

     

          surround display ( 3 monitors ) κυριώς για τα πολύ μικρά Bezels, με την Nvidia GTX 980ti G1 Gaming.

     

    1. Λόγω των επιλογών σύνδεσης του monitor ( HDMI - Display Port ) θα ήθελα να τις συνδέσω ως εξής:

     

         Monitor                  PC

     

    a. HDMI                      HDMI

    b. DisplayPort             DisplayPort

    c. HDMI                      DVI ( adaptor )

     

    Η πρώτη ερώτηση είναι αν θα αντιμετωπίσω κάποιο θέμα με αυτή τη συνδεσμολογία είτε σε Surround Display mode ( gaming ) ή σε extended Mode ( χρήση δηλ καθημερινή ). Υπάρχει βέβαια από ότι έχω δει κ η Daisy Chain συνδεσμολογία. Ποια από τις δύο θα προτιμούσατε? Ποια η ποιο αξιόπιστη? Η κάρτα υποστηρίζει το Flex Display αλλά κ DisplayPort 1.2 όπως κ το monitor οπότε και οι δύο τρόποι σύνδεσης υποστηρίζονται. Θεωρητικά βέβαια για μένα γιατί αν δεν δοκιμάσω κάτι... 

     

     

    2. Τα monitors θα τα χρησιμοποιήσω τόσο για Gaming όσο κ για καθημερινή χρήση αλλά κ για 3D graphics - Video Editing σε ερασιτεχνικό βέβαια επίπεδο. Γνωρίζω ότι στην καθημερινή χρήση αλλά κ για τα υπόλοιπα δε νομίζω να έχω θέμα γιατί πρόκειται καθαρά για εργαλείο κ από ότι έχω διαβάσει τα θέματα με τις Nvidia GPUs έχουν λυθεί ως προς το full RGB, σωστά?Δεν είμαι κ πολύ καλός γνώστης γι αυτό κ ρωτάω. Αν έχει απαντηθεί στο review ή κ στο forum, ζητώ προκαταβολικά συγνώμη.

     

     

    Αυτά τα ολίγα. 

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας, sorry αν κούρασα!!

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.