Jump to content

jonsve

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

jonsve's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. jonsve

    Πρόβλημα με μητρική κάρτα

    Λειτουργικό χρησιμοοιώ windows 7 ultimate 64bit.Antivirus έχω το Microsoft security essentials.Θα δοκιμάσω αυτό που μου είπες γιατί δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ ακόμα.
  2. jonsve

    Πρόβλημα με μητρική κάρτα

    Χθές μιλούσα με ένα φίλο που έχει και αυτός μητρική Gigabyte και μου είπε πως κάποιες φορές του το κάνει και αυτού αλλά με ένα restart φτιάχνει το θέμα.Έχω κάνει update τους drivers αλλά δεν είδα καποια διαφορά.Και έλεγχο για malware έκανα αλλά δεν βρήκε τίποτα. Φίλε Johnk10 δοκίμασα με κλειστό antivirus αλλά το ίδιο είναι πάλι.Το εξτρα πανελ εξωτερικo usb δεν γνωρίζω τι είναι.Τι ακριβώς πρεπει να κάνω?Pasjohn το live cd δεν το δοκίμασα ακόμα.Τροφοδοτικό έχω το Coolermaster B 700.
  3. jonsve

    Πρόβλημα με μητρική κάρτα

    Ναι το κάνει σε όλες τις θύρες.Και οι usb3 αντιγράφουν σχετικά αργά για usb3.ΚΑι από κάποιον εξωτερικό δίσκο όταν θέλω να αντιγράφω κάτι πάλι κολλάει κ Γενικά αργεί.Τώρα μολις ανοίγω τον υπολογιστή δεν μου βρίσκει το ποντίκι που το εχω σε usb.Πρέπει να του κάνω restart για να το βρει.
  4. jonsve

    Πρόβλημα με μητρική κάρτα

    Έχω βγάλει εντελώς το wireless για κάποιες μέρες αλλά το πρόβλημα συνεχιζόταν κανονικά..Το μεγαλύτερο θέμα έχει να κάνει με την ταχύτητα των usb.
  5. jonsve

    Πρόβλημα με μητρική κάρτα

    Τα βύσματα είναι όλα οκ.Τα έχω κοιτάξει.Αν και οι περισσότερες usb δεν έχουν χρησιμοποιηθεί καθόλου.Το pc δεν μου έχει βγάλει ποτέ μπλε οθόνη.Όταν κρασάρει απλά παγώνουν τα πάντα και θελεί η reset για να ξεκινήσει ξανά η πατημένο το power για να σβήσει εντελώς και να ανοίξει ξανά.Εγκατάσταση νέου λογισμκού (format) έχω κάνει 3-4 φορές και έχω δοκιμάσει και διαφορετικά windows μήπως εκεί ήταν το πρόβλημα αλλά δυστυχώς δε είδα κάποια αλλαγή.To event viewer μου βγάζει πολλές φορές το σφάλμα Kernel-EventTracing.Αυτό λογικά έχει να κάνει με το λογισμικό?
  6. Καλησπέρα.Έδω και αρκετό καιρό έχω πρόβλημα με την μητρική του υπολογιστή μου.Έχω την gigabyte z77 ud3h (http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4153#ov).Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι με τις usb.Όταν θέλω να περάσω κάτι σε ένα φλασάκι η σε έναν εξωτερικό δίσκο ενώ η μεταφορά ξεκινάει κανονικά όταν φτάνει προς το τέλος πάντα κολλάει και κάνει πάνω απο 5 λεπτά να μου περάσει ακόμα και αρχεία 100-200mb.Έπίσης επειδή έχω και wireless usb adapter όταν κατεβάζω με μεγάλες ταχύτητες ο υπολογιστής κρασάρει.Έχω κάνει update το bios της μητρικής εχω βγάλει την μπαταρία και έχω περάσει τους τελευταίους drivers του κατασκευαστή αλλά δεν άλλαξε κάτι.Έχει κάποιος ιδέα τι άλλο μπορεί να φταίει?Ευχαριστώ!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.