Jump to content

kaliakman

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο

kaliakman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. kaliakman

    Λάθος layout σε g710

    Ελπίζω να φαίνεται η διαφορά γιατί η κάμερα είναι μέτρια..
  2. kaliakman

    Λάθος layout σε g710

    Το έκανα αλλά δεν είναι όλα ίδια.. Πχ το βασικό z -> y δεν ταιριάζουν όπως επίσης έχει πολλά παραπάνω γράμματα γερμανικά που κανονικά είναι σύμβολα στο qwerty..
  3. Καλησπέρα, Μου πήραν δώρο ένα g710 αλλά επειδή δεν ήξεραν είναι με qwertz layout!!Δεν κοιτάω το πληκτρολόγιο όταν γράφω αλλά θα ήθελα αν γίνεται να το αλλάξω.. Το κατάστημα λέει οτί επειδή είναι παλιό βγαίνουν μόνο έτσι οπότε έχω μείνει έτσι..Έστειλα μύνημα και στην logitech μπας και βλέπουμε.. Σε περίπτωση που δεν γίνει κάτι μπορώ να αγοράσω από κάπου τα keycaps για να τα αλλάξω? Στο wasd που κοίταξα δεν έχει διαφανή για τον φωτισμό που έχει.. Ευχαριστώ!
  4. Όχι εντάξει άμα είναι να δώσω 70 ευρώ σε κάτι αμφιβόλου ποιόητας χωρίς after-sale support βαζω ακομα 50 για να εχω το κεφαλι μου ήσυχο.. Θα "μαζέψω" άκομα ένα 20αρι να πάω στα 110 που υπάρχει και ποικιλία εκτός και αν βγεί καμία προσφορά όπως είπε και ο φίλος..
  5. Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Έχω budget 90 ευρώ και ενδιαφέρομαι για αγορά μηχανικού...Με ενδιαφέρουν brown switches και να έχει κανονικό numpad.. Σε αυτά τα χρήματα παίρνω τίποτα ή τσάμπα χαίρομαι? Υ.Γ. Η αγορά από εξωτερικό δεν είναι πρόβλημα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.