Jump to content

Giannis Kasparis

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο

Giannis Kasparis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. δεν ξερω τι εκανε, αλλα το θεμα εχει διορθωθει.. Παντως απο οτι ξερω καθε φορα που αλλαζει ip Ο ρουτερ μου, dyndns την ανανεωνει αυτοματα... Οταν ειχα το προβλημα χωρις να αλλαζει ι ip στο ρουτερ, στην dyndns αλλαζε σε 127.0.1.1.. Απο το λαπτοτ μου τοτε, αλλαζα χειροκινητα την Ip...
  2. Καλησπερα φιλοι μου και καλη χρονια.. Μπαινω αμεσως στο προβλημα.. Ειμαι συνδρομητης του Οτε οπου εχω το ρουτερ Speedport Entry 2i.. Εχοντας συνδρομη στην dyndns, παρακολουθω το καταγραφικο με τις καμερες που εχω τοποθετησει στην εργασια μου.. Το προβλημα προεκυψε στα καλα καθουμενα εδω κ μια εβδομαδα, οπου καποιες φορες δεν ειχα την δυνατοτητα απομακρυσμενου ενελχου του καταγραφικου απο το κινητο.. Δοκιμαζοντας πολλα διαπιστωσα οτι καθε φορα που δεν εχω προσβαση, χανεται η πραγματικη ip στο λογαριασμο που εχω στη σελιδα και μου γραφει μια ip του τυπου 127.0.1.1.. Οταν επιλεγω το κουμπι να παρει την τρεχουσα ip του ρουτερ ο ελενχος ερχεται κανονικα.. Οπως ειπα το προβλημα προεκυψε ξαφνικα, γιατι στους 2 μηνες δουλευαι κανονικοτητα χωρις προβλημα..Σκεφτηκα μηπως ειχε προβλημα το καταγραφικο, αλλα βαζοντας κ μια ip καμερα, διαπιστωσα οτι κ αυτη δε δουλευει οταν χανεται η ip.. τι πιστευεται οτι μπορει να φταιει? Ο Οτε, το ρουτερ? ευχαχριστω εκ των προτερων!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.