Jump to content

metzelopoulos

Members
  • Posts

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    athens
  • Ενδιαφέροντα
    gamer

metzelopoulos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Προχθές μου εφεραν το μονιτορ απο το καταστημα που είχα παραγγείλει. Το μόνιτορ είναι αυτό και είναι 144hz viewsonic vx2458-c-mhd. Έχω την gtx1060 και μπορώ να πω οτι ακόμα στεκεται πολύ καλά σε παιχνίδια. Τεστάρισα call of duty BO4,MW,GTA V,destiny και πολλά άλλα games χωρίς κανένα πρόβλημα. Το epic αυτες τις μέρες έβαλε το wwz και το just cause 4 δωρεάν και τα κατέβασα. Καθώς έπαιξα το just cause 4 κανά δυωρο το έκλεισα και μετα απο λιγες ώρες ξαναμπήκα και στην οθόνη των τίτλων μου έβγαλε γραφικά με χιόνια και περίεργα χρώματα και στα καπάκια όλο το πάνελ κάθετες γραμμές μωβ και πράσινες. Με το alt+enter γύρναγε σε window mod και απο γραμμές,έδειχνε περίφιμα ξανά στο fullscreen πάλι τα ίδια, με alt+tab γύρναγε στο desktop και ήταν σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Ξαναδοκιμάζω όλα τα παιχνίδια και όλα καλά πλυν πάλι του just cause 4 που έκανε πάλι τα ίδια. Τι έχω δοκιμάσει: drivers με ddu φυσικά, άλλο καλώδιο dp, hdmi καλόδιο αλλά πάλι τα ίδια. Στην τηλεόραση που το συνδεσα με hdmi μια LG (60hz) το just cause έτρεξε μια χαρά και σε φούλ screen και παντού. Έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να κάνω γιατί πρέπει να βρω τι γίνεται για να επιστρέψω αν είναι το μόνιτορ πίσω πριν περάσουν οι μέρες του DOA.
  2. metzelopoulos

    VDSL ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

    Ευχαριστώ πολύ
  3. metzelopoulos

    VDSL ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

    Καλημέρα και χρόνια πολλά. Μέχρι πόσο μπορώ να φτάσω με αυτά?
  4. metzelopoulos

    ddr2 ballistix ram 2.2v 1066 με AMD μητρική.

    Έχω αλλάξει μπαταρία και δεν βλέπω να κάνει bsod ακόμα,αυτό χρησιμοποιώ τώρα.
  5. metzelopoulos

    ddr2 ballistix ram 2.2v 1066 με AMD μητρική.

    cpu 28-48.5 full load me occt έχει πάνω την CM seidon 120V υδροψυξη η τιμή είναι με καλοκαιρινή θερμοκρασία τώρα 10 κάτω. gpu 33-78 full load πάλι καλοκαιρινή μέτρηση με furmark coolermaster GX550 bronze bsod μετά την αφαίρεση των μνημών και το φορμάρισμα σε χ32 10 δεν έχει ξανακάνει.
  6. metzelopoulos

    ddr2 ballistix ram 2.2v 1066 με AMD μητρική.

    6 μήνες έτρεχε κανονικά με τις διαφορετικές μνήμες. Τα bsod δεν με ανησυχούν,το κόλλημα του bios με φοβίζει. O σκληρός είναι οκ ελεγμένο 100% helth. έχω κάνει format με χ32 10άρια λόγω λιγότερης ram είναι φρέσκια εγκατάσταση και χωρίς πολλά πολλά μόνο driver γραφικών έχω για να τεστάρω. Μοιάζει να είναι ρολόι και στο bios δεν έχω δει περίεργα και κολλήματα. Σκέφτομαι μήπως οι 1066 επειδή είναι διαφορετικών volt κάνανε τα τρελά τους,αλλα και πάλι στο auto 1.8v τις είχε πάει η μητρική,τι να πω;
  7. Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα στον παλιό μου υπολογιστή που χρησιμοποιεί πια η κόρη μου. Ένας 9950 με μια asrock alive xfire e-sata2 R3.0 με 2gb ram 800mhz και μια 560τι gpu Το θέμα είναι ότι εδώ και λίγο καιρό έχω προσθέσει 2 gb crucial ballistix tracer 1066mhz για να τρέχει κάνα παιχνιδάκι,ξέρω ότι οι μνήμες είναι διαφορετικές αλλά μου τις έδωσε ένα φιλαράκι από ένα pc που αναβάθμισε,έβαλα στο bios όλα auto για να μπορέσει να μπουτάρει με τις διαφορετικές μνήμες και όλα οκ.Τις έκανε όλες 533 όλα καλά μέχρι εδώ.Εδώ και 6 μήνες με win10 μια χαρά,όμως την περασμένη εβδομάδα άρχισε τα bsod και την ώρα που πήγαινα να κάνω load default το bios κόλλαγε σε φάση που έκανε reboot μόνο του και μου έβγαζε κάπου κάπου αντί για τις ρυθμίσεις που έχει κινέζικα και καλικατζούρες,τα βελάκια του πληκτρολογίου να μην ακούνε,μετά μου κρασάρισε τελείως και αναγκάστηκα να ξηγηθώ βγάλσιμο μπαταρία,ραμ,τροφοδοτικό,κάρτα για να ξεκολλήσει.Όταν επανήλθε ξαναφλασάρισα το bios με το ίδιο μια που δεν υπάρχει νεότερο κι έβγαλα τις 1066 και το δουλεύω με τις άλλες.Τώρα μοιάζει να δουλεύει καλά. Τι νομίζετε ότι μπορεί να φταίει? memtest έχω περάσει όλες τις ραμ και έχουν περάσει οκ. Ευχαριστώ και συγγνώμη για το κατεβατό.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.