Jump to content

JAZLEAS

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο

JAZLEAS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Καλημέρα και πάλι. Σκέφτομαι να αναβαθμίσω τις μνήμες στον υπολογιστή μου. Έχω στο σύστημά μου 2Χ4GB DDR3 1600MHz της Corsair. H M/B είναι η Gigabyte Z77X-D3H. Λέω να προσθέσω άλλο ένα dimm των 8 GB στα 1600MHz πάλι της Corsair. Οπότε θα έχω 2Χ4GB, 1x8GB και ένα slot θα είναι κενό. Θα λειτουργήσουν σωστά μεταξύ τους ή θα έχω κάποιο θέμα λόγω του ότι είναι διαφορετικών χωρητικοτήτων? Τίθεται θέμα που οι πρώτες είναι dual channel? Πρέπει να εξετάσω και κάποια άλλα χαρακτηριστικά αν είναι συμβατά μεταξύ των μνημών εκτός από την ταχύτητα? Μήπως θα ήταν προτιμότερο να έβαζα 2 dimm των 4GB αντί για ένα των 8GB, θα είχα κάποιο όφελος? Ευχαριστώ.
  2. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις συμβουλές, με βοήθησαν αρκετά.
  3. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Σκέφτομαι πως η νέα γενιά καρτών μέχρι να στρώσει στην αγορά και από θέμα τιμολόγησης αλλά και αξιοπιστίας θα περάσει τουλάχιστον ένας χρόνος. Δουλεύω σε ανάλυση 1080 και δεν προβλέπω να αλλάζει αυτό. Το λειτουργικό μου είναι Windows 7 και ούτε αυτά τα αλλάζω. Η 390 δεν υποστήρίζει DX12? Το τροφοδοτικό έχει πάνω εκτός από αυτά που αναφέρω 1 SSD, 2 HDD, 1 BLU-RAY και 2 Fans του case. Εναλλακτικά μήπως θα ήταν καλύτερα να πάω σε μία καλή mid-ranged κάρτα που θα αποδίδει αρκετά αξιοπρεπώς τα σημερινά παιχνίδια και με χαμηλότερο κόστος αγοράς η οποία θα με κρατήσει για 2 χρόνια και τότε να ψάξω για κάτι καλύτερο?
  4. Καλημέρα σε όλους. Δεν ανοίγω καινούργιο θέμα καθώς η περίπτωσή μου είναι σχετική με το υπάρχον. Σκέφτομαι να προβώ σε αναβάθμιση της κάρτας γραφικών που έχω (ΑMD 6850) μιάς και αρχίζει να ζορίζεται πλέον με τα νέα παιχνίδια που κυκλοφορούν. Ο προϋπολογισμός μου είναι μεταξύ 300-400 ευρώ. Θα ήθελα να με βγάλει για 4 τουλάχιστον χρόνια (αν και αυτό είναι πλέον σχετικό με τις ραγδαίες εξελίξεις) και να μπορεί να αποδίδει ultra στα τρέχοντα παιχνίδια. Διαβάζω θετικά σχόλια για την R9 390 το κόστος της οποίας είναι μέσα στα πλαίσιά μου. Θα ήθελα όμως και την γνώμη σας καθώς και κάποιες εναλλακτικές ενδεχομένως λύσεις. Επίσης το τροφοδοτικό μου θα μπορέσει να σηκώσει την νέα κάρτα και θα χωρέσει στο κουτί μου? Το σύστημά μου είναι: CPU INTEL i5 3570 (1155/3.4GHz/6MB) MB Gigabyte Z77X-D3H RAM Corsair 8GB 1600MHz PSU Corsair VS Series 650W Case Corsair Carbide 300R Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.