Jump to content

Slogan

Members
  • Posts

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Ελλάδα
  • Ενδιαφέροντα
    Martial Arts

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Slogan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Slogan

    UMS 4710 Dec σύνδεση στον υπολογιστή.

    Το θέμα θεωρείται λήξαν. Όλα διορθώθηκαν επιτυχώς. Να έχετε ένα όμορφο απόγευμα.
  2. Καλησπέρα τσακάλια,Λοιπόν έχω ένα μικρό γερμανικό ηχοσύστημα το UMS 4710 Dec εδώ και κάτι μήνες, πριν μία βδομάδα αποφάσισα να το συνδέσω στον υπολογιστή για δυνατότερο ήχο και τρελές καύλες με Trapίδια και Bassίδια. (όχι τίποτα τρελό με αυτό το ηχοσύστημα αλλά δεν είναι και κακό).Το συγκεκριμένο ηχοσύστημα δεν έχει AUX κουμπί, αλλά έχει AUX Imput από πίσω για να συνδέσεις τα δύο καλωδιάκια, έτσι δεν μπορώ να ακούσω τίποτα από τον υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με το ηχοσύστημα. Έχω ψάξει πολύ για να βρω κάποιο στοιχείο που θα με βοηθήσει στο να επιλύσω το πρόβλημά μου αλλά ακόμα τίποτα.Θα παρακαλούσα ερωτήσεις μόνο από άτομα που γνωρίζουν και ξέρουν τι ψάχνω.Θα παρακαλούσα επίσης η ερωτήσεις σας να έχουν βάση και να μην επαναλαμβάνουν κάτι από αυτά που έχω γράψει, διαβάστε καλά τι έχω γράψει.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ελπίζω να βρεθεί μία λύση. Εδώ έχω κάποιες pic για να δείτε πως ακριβώς είναι εμφανισιακά.
  3. Slogan

    Minecraft Server - Port Forward σε TD5136v2

    Τσέκαρα το αρχείο και δεν υπήρχε τίποτα περί "minecraft" τσέκαρα και τα υπόλοιπα αλλά το ίδιο ( μήπως έβρισκα κάτι στα άλλα ). Μήπως έχω να κάνω με firewall? Περί του να εξαιρέσω κάποια προγράμματα (όπως java, minecraft server) από το firewall? Αλλά παραξενεύομαι διότι απενεργοποιώ το τοίχος προστασίας των windows για να τσεκάρω αν λειτουργεί έτσι ο server, αλλά και πάλι τίποτα= το ίδιο μήνυμα...
  4. Slogan

    Minecraft Server - Port Forward σε TD5136v2

    Καλησπέρα τρελέ μου, έχω ένα καλό και ένα έτσι κι έτσι νέο, το καλό είναι πως συνδέθηκε ο server με την εξωτερική μου ip δηλαδή: πηγαίνω yougetsignal.com και όταν ο server τρέχει, το site δείχνει πως το port 25565 είναι ανοιχτό στην εξωτερική μου ip, και όταν σταματάω τον server, το port κλείνει, τώρα το έτσι κι έτσι νέο είναι πως ακόμα δεν μπορώ να συνδεθώ με την εξωτερική μου ip στον server.. (με " localhost " κλασσικά μπορώ) αλλά με την εξωτερική μου ip μου βγάζει την ίδια εικόνα που σου έστειλα λίγο ποιο πάνω.
  5. Slogan

    Minecraft Server - Port Forward σε TD5136v2

    {Βλέπω νούμερα και κρύβω είμαι} μην παρεξηγάς τρελέ μου απλά θέλω να προσέχω, παίρνω τα μέτρα μου για οτιδήποτε..^_^ anyway, αυτήν έχω βάλει την IPv4 ως Device, οπότε εδώ η δουλειά μας τέλειωσε; Τώρα στο στον φάκελο με τον server είναι το υπόλοιπο? 1) Αν ναι θα τσεκάρω στο youtube για περισσότερα..
  6. Slogan

    Minecraft Server - Port Forward σε TD5136v2

    Έτοιμο και αυτό... ~*~{Για να σιγουρευτώ iPv4 η Προεπιλεγμένη πύλη βάζω στο Device?}~*~
  7. Slogan

    Minecraft Server - Port Forward σε TD5136v2

    Πραγματικά ευχαριστώ, (κάτι που δεν προανέφερα σκέτο TCP και 25565 - 25565 μου το δεχόταν) αλλά δεν έκανε δουλειά το port ήταν κλειστό στο yougetsignal.com. Δοκίμασα τον πρώτο σου τρόπο όπως έκανες το TCP, έκανα και 2ο για UDP και μου τα δέχτηκε και τα δύο. Πάω να τσεκάρω το port και μου το δείχνει ανοιχτό πραγματικά ευχαριστώ.. Δοκιμάζω όμως τον να συνδεθώ στον server με την εξωτερική μου IP (για να δω αν θα μπορέσουν να μπουν άλλοι αλλά τίποτα )... Στο minecraft βγάζει αυτό δεν ξέρω αν γνωρίζεις κάτι..(απλά πληροφορώ).!
  8. Slogan

    Minecraft Server - Port Forward σε TD5136v2

    Έβαλα στα "δύο" κουτάκια κάτω από το " Port Range " [25565] (το port που χρειάζεται για τον server) όλα τα υπόλοιπα τα άφησα όπως ήταν, πάτησα [Add] και μου έβγαλε αυτό:
  9. Slogan

    Minecraft Server - Port Forward σε TD5136v2

    Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, αυτές τις οδηγίες πήρα ως πρότυπο και μετά μικρο αλλαγές σχετικά με το minecraft (έψαξα στο youtube) για να κάνω το port forward, το DMZ δεν το βρίσκω στην λίστα ίσως επειδή δεν είμαι συνδεδεμένος ως Admin, αυτές είναι οι ρυθμίσεις στην λίστα του ToolBox.. Ελπίζω να κάλυψα κάτι.
  10. Καλησπέρα τσακάλια, Πριν λίγες μέρες εγώ και το φιλαράκι μου δημιουργήσαμε έναν Minecraft Spigot Server, όλα οκ όλα εντάξει σε σχέση με τα plugins, permissions κλπ. Το πρόβλημα είναι πως αυτός δεν μπορεί να συνδεθεί στον server μόνο εγώ μπορώ γιαυτό και ξεκίνησα την διαδικασία του Port Fοrward στο: TD5136v2 Technicolor Gateway router. Προσπαθώντας να ανοίξω τα ports μου έβγαλε ένα παραθυράκι λέγοντας '' Dublicated Port Numbers''.. Η διαδικασία που ακολούθησα μέχρι εκεί ήταν η εξής: *1- Επέλεξα ToolBox *2- Επέλεξα Games & Applications *3- Πάτησα " Create a new game or application " *4- Έβαλα το όνομα και επέλεξα Manual Entry of Ports Maps *5- To Protocol το άφησα σε [Any] και στα δύο κουτάκια κάτω από το Port Range έγραψα '' 25565 '' (το port για minecraft server) τα υπόλοιπα τα άφησα κενά *6- Πατάω [Add] και μου βγάζει ένα παραθυράκι γράφοντας [Dublicated Port Numbers], βλέποντας πως τα ports που έβαλα δεν μπήκαν " No Port maps defined for this game or application " *7- Πατάω " Assign a game or application to a local network device " για να δω την συνέχεια. *8- Κάτω από το Game or application επιλέγω το όνομα του παιχνιδιού που δημιούργησα πριν (δες *3- κ *4- ) και κάτω από το Device επιλέγω το PC μου *9- Πατάω [Αdd] και όλα έτοιμα, πάω να τσεκάρω στο www.yougetsignal.com αν το port " 25565 " είναι ανοιχτό στην εξωτερική μου IP αλλά τίποτα (είναι off) **[Μόνο στην περίπτωση που έχω το UPnP επιλεγμένο τότε είναι ανοιχτό το port, αλλά και πάλι δεν μπορεί να μπει το φιλαράκι στον server]** {Αλλά στην προκειμένη περίπτωση το έχω off} Αν κάποιος γνωρίζει την επίλυση αυτού του προβλήματος θα του ήμουν ευγνώμων. ~Θα σας παρακαλούσα όχι άσκοπες ερωτήσεις διότι το 95% των αποριών σας το λύνω μέσα στο κείμενο, διαβάστε προσεκτικά το τι γράφω και μετά αν μου έχει ξεφύγει κάτι μην διστάσετε να το ρωτήσετε, θα εκτιμήσω κάθε σας απάντηση~ Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και σας εύχομαι ένα όμορφο απόγευμα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.