Jump to content

Max.Soze

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Max.Soze's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Max.Soze

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Όντως δευτέρα πρωί μου στειλαν email πως και καλα κανεις δεν απάντησε στα τηλέφωνα που έδωσα και πως ηθελαν φωτοτυπία και αποδεικτικά απο τον εργοδότη τα έδωσα και αμέσως τον πήραν τηλ. Λογικά θα πάρουν και στο ΤΕΕ-ΙΕΚ οπότε θα είμαι κομπλέ ελπίζω μεχρι παρασκευή. Κάτι ακόμα ψάχνω να νοικιάσω εκτός απο το http://www.bezrealitky.cz/ υπάρχει κάποιο αλλο site ή που ψάχνουν συγκάτοικους λέω για αρχή να συγκατοικήσω και αργότερα να μείνω μόνος. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!!
  2. Max.Soze

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    καλα εγω δουλεψα σε μικρομαγαζα στα Σέρρας τώρα τι άκρη μπορει να βγάλει ο ινδός με τον Ελληνα ειναι ενα θέμα. Ελπίζω να μην φαω πατάτα.. :/ επίσης να συμπληρώσω πως με πήραν για εκπαίδευση και μια φίλη μου με είπε οτι δεν παιζει τόσο μεγάλο ρόλο το background check. Απλα εγω διάβασα για Αμερική πολυ κράξιμο ριχναν οτι για 1 μηνα λαθος αν εγραψες για το πότε πηγες στην σχολή μπορει να σε ακυρώσουν και τρόμαξα λιγάκι.
  3. Max.Soze

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Γεια και από εμένα παιδιά! Πριν 3 μέρες μου κάναν πρόταση για at&t brno mobility, μου είπαν θα κάνουν background check και θα μου πουν το τελικό οκ! 1 απριλη με το καλό ξεκινάω θα ανέβω λογικά 10 του μήνα με λιουφουριου! ? Ξέρει κανείς αυτά τα background check ποσο τραβανε; Επίσης λεφτά να κάνω Ελλάδα ή πάνω αλλαγή σε κορώνες; Ευχαριστώ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.