Jump to content

TheDevGirl

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
  • Ενδιαφέροντα
    html/css/javascript/php/dw/ps/c4d/3dsmax/rf

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TheDevGirl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Aπ΄ότι φαίνεται έχω πολύ διάβασμα μπροστά μου και ταυτόχρονα να δημιουργώ.Μόνο στην πράξη εμπεδώνεται η συνάρτηση Εκτός απο javascript , φαίνεται και απαραίτητη η jquery!! To notepad++ και το dreamweaver που έχω κατεβάσει δεν ενδείκνυνται? Θα προσθέσω μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία και θα το ανεβάσω Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα λινκ!!
  2. Mπερδεμένα τα έχω στο κεφάλι μου ακόμα..τώρα μαθαίνω μέσα από tutorials & examples. https://jsfiddle.net/TheDevGirl/87Lbsymy/ αυτό είναι το link που μου ζήτησες. Τουλάχιστον προσπαθώ αυτό μετράει!
  3. Καλησπέρα!Χαρά μου που σας βρήκα και βρίσκομαι στην κοινότητα!!Αυτή είναι η πρώτη μου δημοσίευση Μου ανατέθηκε λοιπόν η εξής εργασία : ένα weather report site,το οποίο θα γραφτεί σε Html/Css/Javascript. Μέσα στο αρχείο.js θα παίρνω δεδομένα από openweathermap.org όπου και μου δίνεται ένα API key. 1.Δημιουργήσα το layout με Html και το παραμετροποιήσα με Css στο DW. 2.Πήρα ένα API key από το παραπάνω site και για να τσεκάρω εαν δουλεύει το έβαλα στο url μαζί με άλλα στοιχεία 3.η διεύθυνση εμφανίζει τα αποτέλεσματα σε Json. 4.κατέβασα από λοιπόν από το chrome την extension : json formatter. (από εδώ και πέρα ξεκινάει το μπέρδεμα) 5.Μέσα στην html έχω δημιουργήσει ένα script όπου μέσω AJAX καλώ τα δεδομένα της javascript συνάρτησης μου 6.Tώρα στο scriptaki μέσα: a)Xρησιμοποιώ το ip-api (βρίσκει την location μέσω ip) ως εξής: $.getJSON('http://ip-api.com/json', function(ipAPI) { var latitude = ipAPI.lat; var longitude = ipAPI.lon; }); b)Με αυτή τη συνάρτηση καλώ τα δεδομένα του openweather με βάση το γεωγραφικό πλάτος και μήκος $.getJSON('http://api.openweathermap.org/data/2.5/weather?id=' + latitude + '&lon=' + longitude + '&APPID=0d1dd3486d3e7e445990f1d4b669e825', function(ow) { }); Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής: 1.Δεν έχω πολλές γνώσεις στην javascript αλλά το scriptaki πρέπει να το συνεχίσω έαν θέλω να δουλέψει.(true or false); 2.Eνώ έχω wamp server γιατί δεν μπορώ να τεστάρω? 3.Από την στιγμή που δεν μπορώ να τεστάρω το scriptaki μέσα στην html είναι ο σωστός τρόπος για να πάρω τα δεδομένα? Ρωτάω γιατί παρακολούθησα και ένα tutorial όπου και χρησιμοποιούν php. Οποιαδήποτε καθοδήση προς το που θα πρέπει να κινηθώ είναι ευπρόσδεκτη γιατί έχω μπερδεφτεί! (εαν και φαίνεται κάτι πολύ απλό να κάνει κάποιος) Σας ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.