Jump to content

Arose

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Arose

  1. Arose

    Ergohuman V2 Chair

    Σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη ανταπόκριση, το προσκέφαλο ανεβοκατεβαίνει (δύσκολα αλλά το κάνει) γωνία όμως δεν αλλάζει, σκέφτομαι να χαλαρώσω λίγο την βίδα.
  2. Arose

    Ergohuman V2 Chair

    Μόλις μου φέρανε από το Πλαίσιο την Ergohuman. Θεωρητικά είναι η Ergohuman 2 αλλά περιέργως έχει το σύστημα ρυθμίσεων της Ergohuman 1 (στα δεξιά ένα μοχλάκι πολλαπλών λειτουργειών και sensitive adjustment της πλάτης) σύμφωνα πάντα με το official site της Ergohuman. Στο συνοδευτικό cdάκι πάντως το video δείχνει ακριβός την καρέκλα που παρέλαβα. Μου την φέρανε συναρμολογημένη (δεν την συναρμολόγησαν εδώ) και την ανέβασε ένα παλικάρι μόνο του από τις σκάλες 2 ορόφους (τον λυπήθηκε η ψυχή μου) πράγμα που με ανησύχησε ως προς το πόσο μπορεί να ταλαιπωρήθηκε η καρέκλα. Το μόνο που με προβληματίζει αυτή τη στιγμή είναι ότι το προσκέφαλο δεν αλλάζει γωνία και δεν ξέρω αν οφείλεται στο ότι το έχουν σφίξει πολύ. Γενικός από τα videos που έχω δει φαίνεται το προσκέφαλο να κινείται με μεγάλη ευκολία και ως προς το ύψος και ως προς την γωνία. Έχει κάποιος να προτείνει τίποτα?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.