Jump to content

RasenShurik3n

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

RasenShurik3n's Achievements

  1. RasenShurik3n

    Βοηθεια για αγορά Τροφοδοτικού

    Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια, θα λαβω υπ οψην μου την γνωμη σου. Μια ακομα ερωτηση. Τι διαφορα υπαρχει αν επιλεξω το XFX TS 550 αντι του 650?
  2. RasenShurik3n

    Βοηθεια για αγορά Τροφοδοτικού

    Κατ' αρχην ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Θα παιξω οτιδηποτε, ακομα και σε χαμηλα γραφικα, αλλα το πρωτο μπαμ εγινε παιζοντας το Metal Gear Solid V Phantom Pain σε υψηλα γραφικα. (Οταν λεω μπαμ, κανονικοτατο, συνοδευομενο απο καπνους κ ιστοριες :P). Απο εκει και περα, καποιο MMORPG, τετοια ψιλολογια. Αυτο π θελω ειναι να μπορω να εχω το κεφαλι μ ησυχο πως κ υψηλες απαιτησεις να εχει το παιχνιδι μ απ την καρτα μου, αυτη δεν θα κανει μπαμ στο τροφοδοτικο! Βασικα εκει υπολογιζα κοντα στα 70-80 ευρω ωστε να μην ανεβω και παρα πολυ για αυτο το συστημα. Ενας φιλος μου προτεινε το http://www.e-shop.gr/psu-thermaltake-w0392re-hamburg-530w-p-PER.650961 Δεν ξερω αν με καλυπτουν τα watt του, μη γνωριζοντας περι αυτων αν κ νομιζω πως θα ειμαι ακομα πιο ασφαλης με το 630 Τhermaltake που μου προτεινες
  3. Καλησπερα. Οπως λεει και ο τιτλος θελω καποια γνωμη για καποιο τροφοδοτικο καθως δεν γνωριζω περι αυτων και αν θα αντεξει το φορτο του υπολογιστη. Κατ'αρχην να πω οτι ο υπολογιστης μ αποτελειται απο: CPU: i5 750 Lynnfield MOBO: Gigabyte P55M-UD2 GPU: Nvidia GTX 460 12gb RAM και 2 HDD Το Pc φοραγε ενα no name 500w τροφοδοτικο το οποιο απο το φορτο καποιων παιχνιδιων που παιζω καηκε. Τι θα μου προτεινατε; Δεν θελω να ανεβω παρα πολυ σε χρηματα αλλα ουτε θελω καθε λιγο και λιγακι να μου καιγονται κ να αλλαζω. Ζητω την γνωμη σας καθως ειμαι απειρος σε αυτο το ζητημα.. Ευχαριστω!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.