Jump to content

query

Members
  • Posts

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

query's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. query

    Πολύπριζο ασφαλείας

    Ευχαριστώ πολύ και τους δυο για την βοήθεια, είναι ακριβώς ότι γράφεις γιατί δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις στις εφαρμογές. Ήδη έχω παραγγείλει από eshop και περιμένω... Κάτι τελευταίο στην σύνδεση λέω να βάλω στην μπρίζα αυτό: http://www.e-shop.gr/apc-pm1w-gr-surgearrest-1-outlet-230v-p-PER.664353 και θα συνδέω τον σταθεροποιητή: http://www.e-shop.gr/lamtech-statheropoiitis-tasis-vr-1500-p-PER.701440 και στις μπρίζες του σταθεροποιητή θα συνδέω υπολογιστή και οθόνη. Ή μήπως ανάποδα πρώτα τον σταθεροποιητή, μετά αυτό: http://www.e-shop.gr/apc-pm5-gr-essential-surgearrest-5-oulets-230v-p-PER.664334 και μετά τον υπολογιστή? Τι λέτε?
  2. query

    Πολύπριζο ασφαλείας

    Με έστειλες με την απάντησή σου!!! Διαβάζοντας μερικά σχόλια στο e-shop (που δεν είναι πάντα σωστά) κατάλαβα ότι είναι μάλλον καλός αυτός ο σταθεροποιητής, αν όχι σαν τον APC στα 62 ευρώ, αλλά καλός. Ερώτηση 1: Αν βάλω πολύμπριζο APC και το Lamtech που μπορεί να μην είναι τόσο καλό πιστεύεις ότι θα είναι εντάξει? Ερώτηση 2: Εσύ γενικά τι προτείνεις UPS ή σταθεροποιητή?
  3. query

    Πολύπριζο ασφαλείας

    OK θα το σκεφτώ αλλά νομίζω ότι αφού δεν θα έχω άμεσο πρόβλημα από θέμα hardware με πολύμπριζο ασφαλείας και σταθεροποιητή τάσης, το software διορθώνεται. Διάβασα και ένα ακόμη θέμα που υπάρχει:
  4. query

    Πολύπριζο ασφαλείας

    Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!!
  5. query

    Πολύπριζο ασφαλείας

    Δεν με ενδιαφέρει αυτό καθόλου γιατί κάνω απλές εφαρμογές και αν χάσω κάτι δεν με πειράζει, άσε που αν δω ότι έχει κεραυνούς ή διακοπές ρεύματος θα αποθηκεύω σε usb φλασάκι. Είσαι σίγουρος όμως ότι με τον σταθεροποιητή δεν θα καεί ο υπολογιστής, έτσι?
  6. query

    Πολύπριζο ασφαλείας

    Άρα τα Line Interactive δεν προσφέρουν κάτι περισσότερο από τους σταθεροποιητές αφού και οι δύο κάνουν surge και στην τιμή τους υπάρχει μία σχετική διαφορά. Για τα online UPS δεν το συζητώ είναι πολύ ακριβά από ότι είδα!!! Άρα μάλλον για σταθεροποιητή θα κοιτάξω...
  7. query

    Πολύπριζο ασφαλείας

    Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, άρα από ότι κατάλαβα θα βάλω τον σταθεροποιητή και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος θα κλείσει ο υπολογιστής και θα χάσω τα δεδομένα που δεν αποθηκεύτηκαν. Άρα πρακτικά και το UPS και ο σταθεροποιητής κάνουν το ίδιο πράγμα μόνο που το UPS έχει μπαταρία και κρατάει ανοιχτό για λίγο τον υπολογιστή.
  8. query

    Πολύπριζο ασφαλείας

    ΟΚ άρα ο σταθεροποιητής μπορεί να μπει και χωρίς το πολύμπριζο ασφαλείας και από ότι κατάλαβα από αυτά που γράφεις παραπάνω σε περίπτωση διακοπής ρεύματος απλά θα κλείσει ο υπολογιστής (δεν θα καεί). Υπάρχει κάποιος άλλος κίνδυνος με τον σταθεροποιητή? Με συγχωρείς αλλά δεν ξέρω τίποτα από ηλεκτρολογικά.
  9. query

    Πολύπριζο ασφαλείας

    OK να σου πω από όλα αυτά που διάβασα (και μπερδεύτηκα) σκέφτομαι να βάλω ένα πολύμπριζο ασφαλείας και να συνδέσω τον σταθεροποιητή με τον υπολογιστή και την οθόνη. Το έχει δοκιμάσει κάποιος έτσι?
  10. query

    Πολύπριζο ασφαλείας

    Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά πάλι δεν κατάλαβα. Δηλαδή ο σταθεροποιητής προστατεύει τον υπολογιστή από μία διακοπή ρεύματος και από αυξομείωση της τάσης αλλά όχι από την στιγμιαία διακοπή? Άρα πρέπει να πάρω αποκλειστικά UPS?
  11. query

    Πολύπριζο ασφαλείας

    Καλημέρα, είναι λίγο παλιό το θέμα αλλά θέλω να ρωτήσω σε μία διακοπή ρεύματος ή σε μείωση/αύξηση τάσης ένας σταθεροποιητής (πχ http://www.e-shop.gr/lamtech-statheropoiitis-tasis-vr-1500-p-PER.701440) είναι αρκετός ή αυτό το κάνει μόνο το UPS? Εμένα με ενδιαφέρει μόνο να μην καεί ο υπολογιστής και όχι αν θα μείνει ανοιχτός 2-3 λεπτά για να τον κλείσω.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.