Jump to content

hello world

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by hello world

  1. Να ρωτήσω κάτι.... απλά χρειάζομαι τις κατάλληλες εντολές ή χρειάζομαι και κάποιο plug-in ουτωσώστε ο Apache server να συνδεθεί με την Oracle? Θέλω να πω ο Apache "βλέπει" την Oracle μόνο του?
  2. hello world

    Επείγον! Άσκηση για τη σχολή!

    πιστευα οτι γραφεις τον κωδικα και τα επιμερους στοιχεια θα τα συμπληρωνα εκ των υστερων...!! Ισχυει δεν σώζομια... Ας προσεχα!!! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας όπως και να έχει...!
  3. Καλησπέρα σας... Μόλις πριν λίγο συνειδητοποίησα ότι σε ένα μάθημα έχω εργασία και η ημερομηνία παράδοσης είναι αύριο.... Όποιος έχει την διάθεση να με βοηθήσει σας παρακαλώ ας το κάνει.. παραθέτω τα αρχεία παρακάτω... Ευχαριστώ
  4. Καλησπέρα σας, Έχω ένα πρότζεκτ που ασχολουμαι και εχω κολλήσει. Λοιπόν μου έχει ζητηθεί να φτιάξω μια σελίδα όπου ο χρήστης θα βάζει κάποιες παραμέτρους-κριτήρια και όταν τα κάνει submit θα κάνει σύνδεση στην Oracle και θα επιστρέφει τον πίνακα με βάση τις παραμέτρους που έχουν δοθεί! Το πρόβλημα μου λοιπόν είναι στην σύνδεση.... Έχω βρει κάποιες εντολές αλλά δεν κάνουν τίποτα.. έχω κατεβάσει το Apache για να φτιάξω την σελίδα και την κανω σε html και php. χρειάζεται να κατεβάσω κάτι άλλο για να δουλέψει? ή είναι πρόβλημα στις εντολές που έχω γράψει? Εάν θέλετε μπορώ να παραθέσω και τα αρχεία μου.. ευχαριστώ εκ των προταίρων
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.