Jump to content

paralias

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

paralias's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. paralias

    M.2 SSD, ποιον;

    Το μόνο που με κρατάει και δεν τον έχω αγοράσει μέχρι τώρα είναι η εγγύηση του Amazon ! Αν γνωρίζει κάποιος ας πει για την εγγύηση από Amazon. Έχω καλό κουτί με καλό air flow ( corsair 760T) Mε προβληματίζει το γεγονός ότι αν κούμπωσω στην θύρα M.2 της μητρικής θα εφαπτεται σχεδόν πάνω στην μητρική και θα την ψήνει . Στο Video ξεκινάει από 70 βαθμούς θερμοκρασία !
  2. paralias

    M.2 SSD, ποιον;

    Συμφωνώ απόλυτα ότι overall είναι καλύτερη αγορά ο 950 . Ελεγα για sm951 επειδή την βρήκα από Amazon στα 140 με τα μεταφορικά. Γνωριζει κάποιος πόση εγγύηση δίνει το Amazon ? Μέγιστη ταχύτητα θα έχει σε θύρα Gen3 x4 M.2 ή σε ανταπτορα PCI express? Ειναι αλήθεια ότι υπέρ θερμαίνονται ο 951 και ο 950 ;
  3. paralias

    M.2 SSD, ποιον;

    Για τον sm951 nvme 256gb έλεγα , αν κάνω λάθος διορθώστε με αλλά νομίζω είναι καλύτερος σε iops από τον 950
  4. paralias

    M.2 SSD, ποιον;

    Αν δεν κάνω λάθος ο sm951 αν και παλιότερος είναι γρηγορότερος από τον sm950 . Οχι ότι θα καταλαβω καμία διαφορά σε πραγματική χρήση. θα έχω θέματα συμβατότητας με τον 951 ? Παντως για hackidosh απ ότι έψαξα δεν είναι συμβατός
  5. paralias

    M.2 SSD, ποιον;

    Θέλω να αγοράσω ενα samsung SM951 nvme απο amazon.co.uk . Η μητρική μου είναι η Gigabyte Z170X Gaming 3 και ο SM951 είναι στη λίστα με τους υποστηριζόμενους ssd , έχει Gen3 x4 M.2 connectors . Μόλις τον κουμπώσω σε μια θύρα M.2 και περασω windows 8.1 64bit θα bootαρει ή θα θέλει ρυθμίσεις ? Μέγιστη ταχύτητα θα έχει σε θύρα Gen3 x4 M.2 ή πρέπει να αγοράσω ανταπτορα PCI express? Ξέρει κάποιος αν δίνει εγγύηση το amazon και πόσα χρόνια είναι?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.