Jump to content

TheaDan

Members
  • Posts

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Περιοχή
    Athens

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TheaDan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. άλλαξα τελικά ναι. σκέφτομαι να συμβουλευτώ ένα δικηγόρο αυτές τις μέρες αν τελικά δεν γίνει τίποτα. Το σπιτι το νοικιασα τον Σεπτεμβριο του 15 και το συμβολαιο εγινε για ενα χρονο. Εληξε και τωρα εφυγα απο εκει. Την ολη ηλεκτρονικη διαδικασια την χρειαζομαι οπως και να χει για τη σχολη και μαλιστα ουτε το χειρογραφο ειναι εντελως σωστο που μονο αυτο καναμε και λογω διαφορετικης τιμης απο αυτη που πληρωνα και λογω οτι περιεγραφε πραγματα που θα πρεπε να υπαρχουν ηδη στο σπιτι και τελικα ηταν ολα χαλασμενα απο τις πρωτες μερες. Γενικα ειχα πολλα προβληματα με αυτην. Τελος παντων θα παω σε δικηγορο και ΔΟΥ οπως ειπες αλλα δεν εχω αντρικη ομορφαδα να δειξω :/
  2. Του είπα πως έπρεπε να υποβληθεί το συμβόλαιο στο taxisnet εδώ και καιρό και πρέπει να γίνει επιτέλους και πως το χρειάζομαι και για τη σχολή και απλά δεν μου έδωσε καμιά ξεκάθαρη απάντηση. Μετά τις φωνές μου είπε απλά θα μιλήσει με την ιδιοκτήτρια για να βρεθεί μια λύση και κάτι μου ανέφερε για πρόστιμο 100 ευρώ . Το τι μια λύση εννοεί δεν το καταλαβαίνω. Απλά να υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει να το εκτυπώσω και να το δώσω σχολή μαζί με τα υπόλοιπα χαρτιά.
  3. Καλησπέρα σας, έχω μπλέξει σε μια κατάσταση τον τελευταίο χρόνο σχετικά με ένα σπίτι που νοίκιαζα στο όνομα του πατέρα μου. Είχα ξανά κάνει μία δημοσίευση σχετική με το σπίτι. ( http://www.thelab.gr/forums/topic/172013-λύσιμο-μισθωτήριο-σπιτιού/#comment-251340 ) Τους περασμένους μήνες αφού κατάφερα να φύγω από αυτό το σπίτι και να μείνω αλλού, παλεύω με ένα άλλο ζήτημα που και πάλι η ιδιοκτήτρια προσπαθεί να αποφύγει. Για όσο καιρό έμενα στο προηγούμενο σπίτι το συμβόλαιο όπως είχα αναφέρει ήταν απλώς χειρόγραφο με αναγραφόμενο ποσό το μισό από αυτά που όντως πλήρωνα και γενικά υπήρξαν πολλα προβλήματα με το σπίτι. Το συμβόλαιο λοιπόν αυτο, απο τότε δεν δηλώθηκε ποτέ στο ηλεκτρονικό σύστημα απο την "κυρία" που το νοίκιαζα και έχω τουλάχιστον 4 μήνες που κυριολεκτικά την κυνηγάω για το κάνει. Το χρειάζομαι έτσι κι αλλιώς για να δείξω το συμβόλαιο στη σχολή για το Στεγαστικό Επίδομα. Με αποφεύγει προφανώς και μου έδωσε απλά το τηλ. του λογιστή της για να συννενοηθώ μαζί του.Παίρνω τηλέφωνα απο τον Ιούνιο με μόνο μία απάντηση πως ο ίδιος δεν είναι εκεί και πως θα με πάρει κλπ. Το καλοκαίρι ήμουν εκτός Αθήνας οπότε δυστυχώς δεν ασχολήθηκα με το ζήτημα μεχρι τα μέσα Αυγούστου. Πάλι καμία απάντηση και σήμερα κάλεσα από άλλον αριθμό και το σήκωσε!Κατέλιξε να φωνάζει και ήθελε να μου το κλείσει λεγοντάς μου πως ειναι λογιστής και δηλαδή αυτός τι υποτίθεται πως πρέπει να κάνει και άλλες αντίστοιχες μαλακίες. Του εξήγησα πως έχει η όλη κατάσταση και του είπα πως αν αυτό πάει με στόχο η "κυρία" να κρύψει τα εισοδήματα της δεν μπορεί, διότι υπάρχουν αποδείξεις από την τράπεζα και έτσι κι αλλιώς έπρεπε να υποβληθεί ηλεκτρονικά εδώ και καιρό. Η ίδια υποτίθεται είναι στο νοσοκομείο λόγω προβλημάτων υγείας και για αυτό μου έδωσε το τηλ. του λογιστή ο οποίος δεν συνεργάζεται με τίποτα και με αποφεύγει πιστεύω καθόλου συμπτωματικά εδώ και μήνες. Με λίγα λόγια το συμβόλαιο δεν βλέπω να υποβάλλεται ποτέ και θα χάσω και το επίδομα. Πρέπει να κινηθώ νομικά;
  4. TheaDan

    Λύσιμο μισθωτήριο σπιτιού

    Xαχα να σαι καλα αλλα λογω σχολης ψαχνω στο Αιγαλεω να μεινω Σημερα εχω σκοπο να ξεκαθαρισω το ολο θεμα και ειμαι σχεδον σιγουρη πως δεν θα κανει πισω αρα ουτε κι εγω!
  5. TheaDan

    Λύσιμο μισθωτήριο σπιτιού

    Ελπιζω να μην γινει κατι τετοιο.Ετσι οπως ειναι τα πραγματα εδω μεσα δεν καθομαι παραπανω και να μην εχω ακομα προβλημα στην υγεια μου θα αποκτησω με τις κατσαριδες.Εαν εχει σκοπο να φτιαξει το σπιτι οπως πρεπει και να μου δωσει τα λεφτα για ο,τι ηδη πληρωσα εγω καλως,αλλιως φευγω και το καλο που της θελω να μην πει τιποτα κι ολας.
  6. TheaDan

    Λύσιμο μισθωτήριο σπιτιού

    Το χαρτι που εχω στο σπιτι δεν ειναι φωτοτυπια αρα θεωρω ειναι το προτοτυπο.Προσωπικα δεν υπεγραψα τιποτα πουθενα και θελω να ελπιζω ουτε και ο πατερας μου.Εχει μια ταση να ειναι αγαθος ανθρωπος.. Η αληθεια ειναι πως θα ηθελα να το αποφυγω να φτασω μεχρι εκει.Σκεφτηκα πως εμειναν μονο 3 μηνες απο το ενοικιο και μηπως θα μπορουσα να το διαχειρηστω σωστα ωστε να με παρει στα σοβαρα,να τη στριμωξω και να φυγω ησυχα και ωραια χωρις να μου τη βγει και απο πανω.Κατα τα αλλα ομως εννοειται πως με δικηγορο το δικιο μου το εχω.
  7. Καλησπερα..Θα ηθελα απεγνωσμενα μερικες συμβουλες γιατι εχω μπλεχτει σε μια κατασταση με το σπιτι που νοικιαζω.Αρχικα, ειμαι φοιτητρια στην Αθηνα και γενικοτερα αργησα να καταλαβω τι εκμεταλευση πεφτει σε φοιτητικα σπιτια.Οταν ηρθα Αθηνα για καποιο λογο δεν υπηρχαν πολλα σπιτια κοντα στη σχολη μου με τη δικαιολογια πως ηταν "αργα" ενω ειχα παει την ιδια μερα με τα αποτελεσματα των Πανελληνιων και οσα ειχαν μεινει ηταν πανακριβα.Καταφερα να βρω με τη βοηθεια μεσιτη ενα σπιτι το οποιο δεν ειχε καν πορτα ασφαλειας αλλα μου υποσχεθηκε η ιδιοκτητρια πως θα εβαζε. Εγινε μισθωτηριο συμφωνητικο κατοικιας το οποιο γραφει πως το σπιτι παρεχει ηλ.κουζινα,ψυγειο,ηλ.σωμα και πως το ενοικιο ειναι 100 ευρω το μηνα για ενα χρονο.Παρολα αυτα ο πατερας μου χωρις να το ξερω μεχρι προσφατα,πληρωνε τοσο καιρο 200 μεσω τραπεζας(οποτε αποδειξεις υπαρχουν) και επισης ολα τα υποτιθεμενα ηλεκτρικα του σπιτιου ηταν χαλασμενα.Οταν λοιπον χαλασαν και μιλησα στην ιδιοκτητρια του σπιτιου με λιγα λογια με εγραψε κανονικοτατα και αγορασε καινουρια ο πατερας μου.Το σπιτι γενικα ειναι παλιο,εχει μεγαλο προβλημα με τα εντομα και οταν μιλησα και για αυτο εννοειται πως πηρα @@.Ειχαν χαλασει και καποια υδραυλικα και δεν υπηρχε καν γραμμη στο σπιτι οποτε και υδραυλικο πληρωσα και ηλεκτρολογο μονη μου για θεματα τα οποια το συμφωνητικο λεει πως προυπηρχαν.Με λιγα λογια μια περιουσια για ενα κωλοσπιτο. Ο πατερας μου γενικα δεν κανει τιποτα οποτε αναγκαστικα προσπαθω τωρα να τα λυσω ολα μονη μου.Θελω να φυγω νωριτερα απο το σπιτι,το συμφωνητικο ληγει το Σεπτεμβριο παρολα αυτα ομως ο μεσιτης μου λεει κατι περιεργα πως θα χασουμε καποια αμοιβη η οτι δεν μπορω κτλπ. Επισης,σημερα προσεξσα πως το συμφωνητικο εχει υπογραφη μονο απο την ιδιοκτητρια και οχι απο εμενα η τον πατερα μου.Οποτε με λιγα λογια τι γινεται? Τι πρεπει να κανω εφοσον θελω να φυγω νωριτερα? Θα περιμενα μεχρι το Σεπτεμβριο αλλα απο οσο εχω καταλαβει τοτε για να βρω σπιτι θα τραβηξω παλι τα ιδια και δε θελω. Υ.Γ. Εννοειται πορτα ασφαλειας δεν μπηκε ποτε.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.