Jump to content

comadernikos

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Kalamata
  • Ενδιαφέροντα
    Chess

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

comadernikos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. comadernikos

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    @trendy Καλησπέρα, είμαι στο Brno και δεν μπορώ να βρω σπίτι, μπορείς να με βοηθησεις με κάποιο site να βρω κάτι. Δεν θέλω να δώσω πάνω από 10000czk. Medlovo Namesti, Center κάπου που να περνάει το tram 1. Ευχαριστώ.
  2. comadernikos

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Καλησπέρα και πάλι, σε ποια περιοχή πρέπει να ψάξω για σπίτι που έχει απευθείας λεωφορείο προς το Campus. ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων για τις απαντήσεις σας.
  3. comadernikos

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    @trendy Καλησπέρα και σε ευχαριστώ πολύ για όλες τις πληροφορίες.
  4. comadernikos

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Καλησπέρα σε όλους και από εμένα, είμαι και εγώ ένας ακόμα Έλληνας που έρχεται Brno για εργασία. θα ήθελα να μου δώσετε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για τις παρακάτω απορίες μου. 1. Θα εργαστώ στο Campus και κοιτάω για σπίτι είναι καλύτερα να βρω κοντά στο campus ή κοντά στο κέντρο. Τα sites που κοιτάω τα έχω δει από εσάς σε προηγούμενα post σας. 2. Η περιοχή South Moravia είναι μακριά από το Campus, πόση ώρα είναι το campus από το κέντρο του Brno. 3. Από Εταιρίες κινητής τηλεφωνίας τι έχουν εκεί?? Το κόστος για 1000' προς όλα τα δίκτυα εκεί + 1000sms + 1GB Internet περίπου το κόστος. 4. Τα πανεπιστήμια για Master είναι στο κέντρο? 5. Υπάρχουν σχολεία, φροντιστήρια για ενήλικες για να μάθεις czech και αν ναι είναι κοντά στο κέντρο? Ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων για τις απαντήσεις σας.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.