Jump to content

ThatPatriot

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Athens

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ThatPatriot's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ThatPatriot

    PC build ~800€ budget

    Oκ, συγνώμη για τις ελλιπής πληροφορίες. Το PC θα κινείται γύρω από το gaming φυσικά, με games σαν το GTAV, και το Battlefield 1, όταν βγει. Αλλά δεν χρειάζεται να τα παίζει στο Ultra. Και ναι, το budget είναι 800€. Αλλά δεν θα καεί και ο κόσμος αν πάει 810. Πάνω από 810 θα καεί λιγάκι ο κόσμος, γιατί είμαι κάπως στριμωγμένος με τα λεφτά. Η οθόνη είναι η Asus VP228H. Τώρα για το κατάστημα, δεν γνωρίζω ακόμα. Λογικά θα ψάξω που έχει τις καλύτερες τιμές εδώ γύρω. Αν δεν έχει πουθενά εδώ κοντά, θα τις παραγγείλω από κάπου αλλού. Για την μητρική δεν με ενοχλεί να ειναι mATX ή ΑΤΧ. Καλά να κάνει την δουλειά της μόνο. Τώρα αν τα usb ports έχουν τέτοια βαρύτητα, τότε η Asus B150M Pro Gaming πηγαίνει; Όσον αφορά το κουτί, με τί κριτήριο να ψάξω ένα κατάλληλο κουτί για το pc; Για την 2η ερώτηση, ήταν προαιρετική η απάντηση. Απλά ήθελα για σιγουριά την ίδια απάντηση που είχα πάρει από άλλες πηγές. Γενικά, αν η εγκατάσταση τω windows είναι η ίδια σε καινούργιο pc και σε formatted pc.
  2. Τώρα, είμαι νέος στο site, απ' ότι μάλλον θα φανεί και από τα posts μου, αλλά τέλως πάντων. Έχω κουραστεί με το χάλια pc που έχω εδώ και περίπου 9 χρόνια, μια σβουνιά premade από το Πλαίσιο με 400€ που πραγματικά είναι άστα χ***α. Για πρώτη μου φορά αποφάσισα βα φτιάξω ένα pc με budget ~800€. Τα κομμάτια είναι ονομαστικά: Επεξεργαστής: Intel Core i5-6500 3.20 GHz Κάρτα γραφικών: Sapphire Radeon R9 380 4GB Μνήμη: Kingston HyperX Fury 16GB DDR4 Motherboard: Asus H170M-Plus Τροφοδοτικό: Seasonic M12II-520 Bronze 520W Σκληρός Δίσκος: Toshiba DT01ACA100 1TB Κουτί: Bitfenix Shinobi Window Οπότε, για να μην πολυλογώ, έχω τελικά 3 ερωτήσεις: 1) Το build αξίζει τα ~800€ / Είναι καλό για τα ~800€; 2) Η εγκατάσταση λογισμικού ύστερα από την κατασκευή δεν έχει καμία διαφορά με την εγκατάσταση λογισμικού σε formatted PC; 3) Πολλοί μου λένε πως τα AMD είναι καρκίνος κα να πάρω άλλη κάρτα. Υπάρχει κανένα context πίσω από αυτήν την γνώμη;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.