Jump to content

Bullstrikez

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Athina
  • Ενδιαφέροντα
    Gaming

Bullstrikez's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Στα low τα εριξα τα γραφικα αλλα παλι κολλαει.. εκανα ενα τεστ στο internet.. Εβαλα την καρτα γραφικων, τον επεξεργαστη και την μνημη για να μου πει τι σκορ πιανω για τ οσυγκεκριμενο παιχνιδι (HotS) και μου εβγαλε τον επεξεργαστη λιγο κατω απο την βαση.. 100% ηταν το οριο και μου τον βαθμολογουσε 92%.. την καρτα γραφικων γυρω στο 600% και την μνημη 150% περιπου.. Πρεπει να αλλαξω επεξεργαστη ή δεν θα δω καμια διαφορα πιστευετε?
  2. Συγγνωμη για τα greeklish.. Οταν λες bottleneck τι ακριβως εννοεις γιατι δεν εχω ιδεα..
  3. Καλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα με το PC δεν είναι καθαρά θέμα gaming.. Πριν μερικές μέρες έκανα αναβάθμιση το PC μου, άλλαξα τη κάρτα γραφικών (είχα την GForce 9800 GT και έβαλα την GForceGTZ750 Τι τις Έβγα). Παρατήρησα ότι ενώ με την κατά πολύ παλαιότερη κάρτα γραφικών που είχα το Heroes of the Storm σε τέρμα low γραφικά το έπαιζε και δεν κολλούσε καθόλου. Απ τη στιγμή που κούμπωσα πάνω την καινούργια κάρτα γραφικών αλλάξανε οι ρυθμίσεις των γραφικών στο συγκεκριμένο παιχνίδι από low σε high όμως διαπίστωσα ότι όταν έκανα scroll με το mouse στον χαρτί η όταν γινόταν μια μάχη και ανέβαιναν τα στάνταρ άρχισε να τρώει μικρά σκαλώματα. Ξέρετε μήπως γιατί και τι μπορεί να φταίει? (Έχω επεξεργαστή Intel Celeron G540 2.50GHz και 4GB DDR3 κάρτα μνήμης). Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.