Jump to content

Nautilus

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Nautilus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nautilus

    Σκουριασμένες βίδες

    Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας. Σαφώς, θα το λάβω υπόψη διότι το σύστημα παραμένει ανενεργό για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα.
  2. Nautilus

    Σκουριασμένες βίδες

    Σας ευχαριστώ πολύ.
  3. Nautilus

    Σκουριασμένες βίδες

    Σας ευχαριστώ και πάλι. Διαμένω Αθήνα ναι. Θα κοιτάξω στα παρελκόμενα του κουτιού για τις πρόσθετες βίδες (οι οποίες είναι μάλλον UNC6-32). Το κομπρεσέρ το έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές (δε χρησιμοποιείται για κάποια άλλη εργασία πέραν αυτής), απλά φοβάμαι πως μακροχρόνια χρήση μπορεί να εκθέσει το υλικό σε υγρασία. Είναι πάντως πολύ αποτελεσματικότερο από τα κάνιστρα (υποκειμενική και εμπειρική εκτίμηση). Μετά τον καθαρισμό συνήθως έκανα εκκίνηση μετά δύο ώρες.
  4. Nautilus

    Σκουριασμένες βίδες

    Να σας ευχαριστήσω για την απάντησή σας. Σας ευχαριστώ επίσης για την πληροφορία σχετικά με την υδρόψυξη, διότι ήθελα σε κάποια φάση να την αντικαταστήσω με κάποια ψύκτρα Noctua (κάποια που να χωράει στο case, αν και είμαι ικανοποιημένος από την ψύξη). Η λύση υδρόψυξης που έχω είναι αρκετά θορυβώδης δυστυχώς. Ακριβώς. Ήταν μαύρο ματ και όχι γυαλιστερό. Μπορώ να βρω κάπου τέτοιες βίδες (διότι ήταν ήδη προεγκαταστημένοι οι ανεμιστήρες) ή συνοδεύονται μόνο με νέους ανεμιστήρες; ΥΓ1/ Το διακρίβωσα ότι δεν έχει νεροπαγίδα. Είναι όντως άφοβο να το χρησιμοποιώ ή να επιστρέψω στη λύση του κάνιστρου συμπιεσμένου αέρα; ΥΓ2/ Παρά το γεγονός ότι το σύστημα είναι περίπου 2 ετών, έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα. ΥΓ3/ Οποιοδήποτε πινέλο αρκεί; Και πάλι σας ευχαριστώ.
  5. Nautilus

    Σκουριασμένες βίδες

    Να προσθέσω πως το radiator και οι ανεμιστήρες του είναι εγκατεστημένοι πάνω από τους ανεμιστήρες, στο πάνω μέρος του case. Δείγμα διαρροής όπως προανέφερα δεν (φαίνεται) υπάρχει. Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν το σύστημα υδρόψυξης χρειάζεται κάποιου είδους συντήρηση (το μόνο το οποίο κάνω είναι να απομακρύνω τη σκόνη από τους ανεμιστήρες του radiator. Σε περίπτωση που η συντήρηση είναι αναγκαία και συχνή, ενδεχομένως η αερόψυξη να αποτελέσει προτιμότερη λύση. Η δόμηση του συστήματος έγινε πριν περίπου δύο έτη. Για τον καθαρισμό προτείνετε φιάλες συμπιεσμένου αέρα ή κομπρεσέρ; Οι ανεμιστήρες θεωρείτε πως θέλουν αλλαγή; Ευχαριστώ και πάλι.
  6. Nautilus

    Σκουριασμένες βίδες

    Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ναι, είναι σκόνη (είχε να χρησιμοποιηθεί 6 μήνες ο υπολογιστής). Προ 6μηνου οι δυο βίδες ήταν πράσινες (αρχικός αποχρωματισμός). Μένω κοντά σε θάλασσα, αλλά θεωρώ πως οι εξωτερικές βίδες θα έπρεπε να είναι σαφέστατα επηρεασμένες από την υγρασία. Δε γνωρίζω εαν έχει νεροπαγίδα το κομπρεσέρ(Einhell BT-AC 180). Η υδρόψυξη είναι μία λύση της Thermaltake (Water 3.0). Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Αναμενω τις προτάσεις σας.
  7. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος ενός Corsair Obsidian 450D PC Case. Πρόσφατα παρατήρησα πως σε έναν από τους δύο εμπρόσθιους ανεμιστήρες (στον κάτω) πίσω από τη fascia οι δύο βίδες στα αριστερά έχουν ίχνη σκουριάς (αρχικά είχαν ξεκινήσει να αποχρωματίζονται). Ο υπολογιστής είναι υδρόψυκτος, αλλά δεν υπάρχουν ενδείξεις πιθανής διαρροής. Ο άνω εμπρόσθιος ανεμιστήρας είναι ανεπηρέαστος. Καθαρίζω τον υπολογιστή με έναν κομπρεσέρ αέρος. Ενδέχεται το κομπρεσέρ να συνδέεται με σημάδια υγρασίας; Οι εξωτερικές βίδες του case παραμένουν ανεπηρέαστες επίσης. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.