Jump to content

bullseyemambo

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

bullseyemambo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. bullseyemambo

    Πρόβλημα με εγκατάσταση linux

    To παλιό ήτα 3a13
  2. bullseyemambo

    Πρόβλημα με εγκατάσταση linux

    Δυστυχώς δεν το έχω και δεν το βρίσκω στο internet. Τελικά κατάφερα να εγκαταστήσω την Antix. Έχει ένα πεδίο πριν μπεις στο live περιβάλλον για boot με safe video. Ενεργοποίησε μία εντολή nomodeset= κάτι (δεν θυμάμαι) και έκανα την εγκατάσταση κανονικά.
  3. Aντιμετωπίζω ένα πρόβλημα όταν πάω να εγκαταστήσω οποιαδήποτε διανομή Linux. Με το που ξεκινάει η εγκατάσταση κανει τα πρώτα check και μπαίνει στο live περιβάλλον σαν να αλλάζει η ανάλυση της οθόνης αυτόματα. Ασπρίζει και με μεγάλη δυσκολία διακρίνω τα γράμματα. Το ίδιο δεν συμβαίνει όταν κανω εγκτάσταση σε Windows Xp. Πρόσφατα αναβάθμισα το bios (Acer aspire 1700), την Ram από 1 GB σε 2 GB και την CPU απο 2,6 GHz σε 3,06 GHz. Ram και CPU δεν πιστεύω να φταίνε γιατί μου το κάνει και με την καινούργια και με την παλιό setup. Υποψιάζομαι ότι μάλλον φταίει το Bios. Υπόψιν ότι αυτό δεν συνέβενε με το παλιό bios. Μήπως ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.