Jump to content

mike1987

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by mike1987

  1. mike1987

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Ψάχνω στο airbnb τώρα. Ναι στα 400 ευρώ να συμπεριλαμβάνονται τα πάντα asfis1984. Με συγκάτοικο θα ήταν καλύτερα . Ψάχνω στο Roomster αλλά κ πάλι τπτ. Μάλλον θα ψάξω από airbnb κ πιστεύω μετά να βρω κάτι από κει.
  2. mike1987

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Καλησπέρα παιδιά. Μετακομίζω σε λίγες μέρες Brno για δουλειά στην AT&T, για την ακρίβεια στις 26 Αυγούστου. Ψάχνω για σπίτια ή για δωμάτια αλλά τπτ προς το παρόν. Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να επικοινωνήσω από δω (δεν απαντάνε στα e-mail.ή κάνω εγώ κάτι λάθος.) Ξέρει κάποιος από σας καμία ευκαιρία για σπίτι ή δωμάτιο? Να μη ξεπεράσω τα 400 euro . Από τι είδα κοντά στην περιοχή τώρα δύσκολα βρίσκεις . Είχα βρει μια γκαρσονιέρα αλλά σήμερα μόλις της έστειλα να την κλείσω μου είπε ότι ενοικιάστηκε. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.