Jump to content

eco

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Μυτιλήνη
  • Ενδιαφέροντα
    Οικολογία

eco's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. eco

    HD-Plex H1.S: τερατάκι pc με 0db; Αμέ.

    Ευχαριστώ για τη σύντομη απάντηση. Και κατι ακόμα. Όσοι γνωρίζω επιμενουν ότι χωρις ανεμιστήρα, αργά ή γρήγορα θα καούν υποσυστήματα του PC. Και ότι με τα βαριά προγράμματα θα πρέπει οποσδήποτε να ψύχονται και άλλα τμήματα της motherboard εκτός της CPU. Η εμπειρια σου ;
  2. eco

    HD-Plex H1.S: τερατάκι pc με 0db; Αμέ.

    Γεια Είμαι καινούργιος στο forum. Σχεδιάζω να αγοράσω τα κατάλληλα εξαρτήματα και να συναρμολογήσω ένα fan free pc. Τον τελευταίο καιρό έχοντας πλέον οριστικά εγκαταλείψει τα Windows έχω βρεί την υγειά μου με τα Linux. Οι δύο υπολογιστές μου Desctop και Laptop χάλασαν από υπερβολική χρήση (για δουλειά) και παρά τις αναβαθμίσεις η 10 ετία ήταν μεγάλη. Τελικά πέρασα και γω από το κλασικό ενδιαφέρον για τα mac στάθηκα όμως στα fan free. Τελικά και γω είδα πως μάλλον το HDPLEX H1s είναι καλύτερη λύση από τις ακριβές που προσφέρει η: https://www.quietpc.com/ ,https://www.cirrus7.com/ , η Streacom, η Compiulab http://airtop-pc.com/ κ.λ.π. Λοιπόν για να έρθω στο ψητό. Επέλεξα τα εξής μέρη: Κουτί: HDPLEX H1s, CPU: Intel i5 6600T, Motherboard: ASUS B150i Pro Gaming Aura LGA 1151 Mini-ITX ή την Asus Z170I PRO GAMING Socket 1151 GLan Audio Raid Mini-ITX, RAM: CORSAIR Vangeance LPX 16 GB DDR4- 2133Mhz (για την πρώτη Motherboard ή την Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 Non ECC CL16 3200MHz για τη δεύτερη), SSD: SAMSUNG 850 256GB pro. Η σύνθεση αυτή βγαίνει στα 756Ευρώ ( ή 836 Ευρώ για τις ακριβότερες επιλογές) Έχω κολήσει στο Τροφοδοτικό. Ο υπεύθυνος της HDPLEX μου πρότεινε τον συνδυασμό: HDPLEX nano 80W AC-DC plus 160W DC-ATX. Η Χρήση όμως του κομπιούτερ θα είναι για βαριά μαθηματικά προγράμματα (MATLAB κ.λ.π.) καιλίγο PHOTOSHOP. Οι συνδέσεις θα είναι 2 εσωτερικοί SSD, ένα περιστασιακό εξωτερικό DVD, 3 εξωτερικοί σκληροί, ένας 2.5in και δύο 3.5in, δύο οθόνες και ένα Scaner. Συνηθισμένος από τα 500 αρια τροφοδοτικά οι τιμές που μου πρότεινε για 80 - 160 μου φαίνονται μικρές. Μπήκα σε site που υπολογίζεις το μέγεθος της ελάχιστης PSU και απλά το καθένα μου έδινε διαφορετικές τιμές. Δεν είμαι σχετικός με τα ηλεκτρονικά και έχω πελαγώσει. Επι πλέον αυτό το 80 Ac-DC και το 160DC-ATX με μπέρδεψε με τις διαφορετικές τιμές (80 , 160) που έχει. Είδα και το δικό σου με ένα μόνο καλώδιο και έπαθα πολιτισμικό σοκ. Να έχει να κάνει με τη motherboard; Υπάρχει κάποια άποψη για τα παραπάνω; Ευχαριστώ.
  3. eco

    HD-Plex H1.S: τερατάκι pc με 0db; Αμέ.

    Ερώτηση για το HDPLEX H1s.doc
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.