Jump to content

Petrosmak

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Petrosmak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Petrosmak

    Κατασκευη PC με 850-900 ευρώ

    Οκ θα το σκεφτώ, για τροφοδοτικό λες να πάω σε 600 και να δω τι παίρνω με τα ίδια λεφτά? Για το κουτί ρώτησα πιο πολύ για την υδρόψυξη της κάρτας αν κάνει. Δεν θα έχω πρόβλημα αν πάρω τελικά αυτήν την κάρτα έτσι? Btw η κάρτα έχει minimum reccomended τροφοδοτικό 500W γι αυτό πήγα τόσο πάνω.
  2. Petrosmak

    Κατασκευη PC με 850-900 ευρώ

    Παιδιά βρήκα αυτή σε αρκετά καλή τιμή και λέω να την πάρω αλλά μπορείτε να μου πείτε αν είναι συμβατό με το τροφοδοτικό την motherboard και αν χωράνε στο κουτί? http://www.digital-master.gr/el-gr/Products/Socket Intel 1151 NEW|MSI B150M NIGHT ELF B150- Mainboard ( 7979-001R ) http://www.digital-master.gr/el-gr/Products/nVidia 970|EVGA GeForce GTX 970 Hybrid Gaming- 4096 MB GDDR5 ( 04G-P4-1 http://www.digital-master.gr/el-gr/Products/700 Watt|Cooler Master B700 Rev. 2- ( RS700-ACABB1-EU ) http://www.digital-master.gr/el-gr/Products/Midi Tower|Aerocool CYCLOPS BLACK- ( EN52933 )
  3. Petrosmak

    Κατασκευη PC με 850-900 ευρώ

    Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρήσεις σας. Μάλλον θα καταλήξω σε κάτι παρόμοιο με του idonthave γιατί είναι πιο κοντά στο budget μου.
  4. Petrosmak

    Κατασκευη PC με 850-900 ευρώ

    Κατ' αρχάς ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις. Το eshop δεν είναι ακριβώς υποχρεωτικό απλά παρέχει υποστήριξη αν κάτι συμβεί με δωρεάν check και είναι σχετικά εύκολα προσβάσιμο αν κάποιο από αυτά που θα πάρω πάθει κάτι.( Αντί να τα πάρω από διαφορετικά μαγαζιά και μετά να προσπαθώ να συνεννοηθώ αν κάτι πάει στραβά). Θα κοιτάξω πάντως και από skroutz να δω αν έχει μεγάλες διαφορές. Για τροφοδοτικό τι μάρκες κοιτάω γενικά και αν σου έλεγα να μου προτείνεις motherboard τι θα μου πρότεινες?
  5. Καλησπέρα, σκέφτομαι να φτιάξω PC με το παραπάνω budget μόνο για το tower. Γενικά το θέλω για παιχνίδια και για κανένα πιο βαρύ προγραμμα οπως Matlab,Photoshop κτλ. Μέχρι στιγμής μετά από ψάξιμο έχω καταλήξει σε αυτά που φαίνονται στην επισυναπτόμενη φωτογραφία. Θα ήθελα να μου πείτε γνώμες και γενικά αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε σε σχέση με αυτά που έχω βάλει εγώ. Για κουτί δεν έχω κοιτάξει ακόμα γιατί αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι το υπόλοιπο hardware. Για κάρτα γραφικών στα ίδια χρήματα έχω δει και αυτήν http://www.e-shop.gr/vga-gigabyte-nvidia-geforce-gtx960-gv-n960wf2oc-4gd-4gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.516560 αλλά δεν έχω επιλέξει ακόμα ποια από τις 2. Όλες οι παρατηρήσεις είναι ευπρόσδεκτες. Ευχαριστώ
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.