Jump to content

Kostasngr

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kostasngr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αφού δεν υπάρχουν απαιτήσεις δεν θα πάω στα 1300. Μού αρκεί που ξέρω ότι δεν θα έχω πρόβλημα. Ειλικρινά ευχαριστώ.
  2. Pasjohn μπορώ να δώσω 800 για αρχή για κουτί κι αν χωράει και gpu καλώς, αλλιώς προτιμώ (αν αρκεί η ενσωματωμενη) να πάρω καλά τα υπόλοιπα. Στο ουσία θελω να δώσω σε βάθος χρόνου 1300 . Ευχαριστώ.
  3. γεια σας Θέλω να αγοράσω έναν υπολογιστή για: 1) Autocad: βασικά πράγματα, τώρα μαθαίνω. Μόνο 2d 2) Photoshop: επίσης βασικά, ερασιτεχνικά, για προσωπική χρήση, διόρθωση φωτογραφιών κλπ. Τα καταφέρνω και τώρα σε core 2 duo λαπτοπ. 3) Παιχνίδια: Δεν ξέρω καν πότε θα βρίσκω χρόνο να παίζω αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Δεν καίγομαι να κάνω pc που να σηκώνει τους τελευταίους τίτλους. Ας είναι και 3-4-5 χρόνια παλαιότεροι. Μπορεί πχ να βρω κάτι αντίστοιχο (μην γελάσετε) του Max Payne 1,2, εκείνης της εποχής είμαι. Σκέφτομαι για οικονομικούς λόγους να "σπάσω" την αγορά χρονικά. 1η αγορά: Κουτί χωρίς GPU 2η αγορά: Οθόνη 3η αγορά: Κάρτα γραφικών 1η αγορά: Κουτί χωρίς GPU Κουτί: Θέλω να πάρω καλό αλλά λέω να πάρω απλό κι οταν έχω άνεση να το αλλάξω. Είδα Ζalman Z9 για αρχή αλλά και Zalman Z11 plus. To τελευταίο λέτε να το πάρω μια και καλή και να μην ξανασχοληθώ; Θέλω να έχω σχετικά χώρο για να αναπνέει και να μπορώ να βλέπω τι συμβαίνει, όχι για υδρόψυξη ή 10 δίσκους. Έχω απωθημένα από τους παλιούς (2000) που κολυμπούσα ανάμεσα στις καλωδιοταινίες. Eπεξεργαστής: Είμαι ανάμεσα σε i5-6500 (ή 6600) και i7-6700. Εννοείται ότι με τραβάει ο i7 αλλά αν δεν τον χρειάζομαι και τόσο προτιμώ να εκμεταλλευτώ αλλιώς επιπλέον χρήματα. Άλλωστε διάβασα ότι πχ το Autocad δεν εκμεταλλεύεται πολλούς πυρήνες και αρκεί να είναι υψηλή η συχνότητα ανά πυρήνα. Στην ουσία τον i7 θα τον χρειαζόμουν για τελευταία παιχνίδια ή κάτι πολύ βαρύ σχεδιαστικά ή video editing; Μητρική:Είδα ASUS H170 pro, ASUS H170 PLUS D3, GIGABYTE H170-HD3. Πάνω-κάτω τα ίδια διαβάζω, δεν ξέρω, είδα ότι έχουν θύρες UB3.1 c, Μ2 για SSD κλπ που δεν τα ξέρω και καλά αλλά θέλω κάτι καλό χωρίς να με νοιάζει το overclocking. Μνήμη: 2Χ8GB 2.133 Σκληρός: Samsung SSD evo 850 , έχω άλλους για αποθήκευση Tροφοδοτικό: Κάτι καλό στα 500W αλλά έχει πολλά, δεν ξέρω. Τo Modular είναι χρήσιμο στην περίπτωσή μου ή μόνο για τους καλλιτέχνες που κάνουν τρελά πράγματα στο κουτί; 2η αγορά: Οθόνη Διαβάζω για την DELL 2515H. Δεν έχω δει από κοντά πολλές αλλά έχω χρόνο γι'αυτό. 3η αγορά: Κάρτα γραφικών Σκέφτομαι για GTX960 αλλά μήπως βάσει απαιτήσεων αρκεί η 750; Aν δεν στραβώνουν τα προγράμματα τότε μπορώ άνετα να μην παίξω κάποια παιχνίδια Και το κρίσιμο ερώτημα: Μπορώ μέχρι να πάρω κάρτα γραφικών να βολευτώ με την ενσωματωμένη; Βλέπω πχ ότι η HD530 είναι καλύτερη από την 9600M GT που έχω τώρα στο λάπτοπ. Αν μπορεί να κάνει τα βασικά θα με βόλευε. Πάντα ήμουν μακριά από ενσωματωμένες αλλά πέρασαν τα χρόνια και ίσως πλέον είναι πιο δυνατές. Παλιά θυμάμαι εβλεπα lag στο google earth με ενσωματωμένη. Tέλος: υπάρχουν τίποτε φημολογίες για νέο socket, νέες γενιές CPU ωστε να αξίζει πχ να περιμένω 6 μήνες; Ευχαριστώ Κώστας
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.