Jump to content

Mikexox

Members
  • Posts

    18
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Mikexox

  1. Mikexox

    4G Σήμα - Επιλογή Network Type

    Το βάζω, αλλά όταν πάω πίσω και ξαναμπαίνω το έχει ήδη αλλάξει από μόνο του στο LTE/UMTS Auto. Επίσης βλέπω ότι όταν είναι σε 4G καταναλώνει περισσότερα mb απ΄ ότι αν είναι σε Η+, χωρίς να κάνω κάτι παραπάνω. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει! ?
  2. Καλησπέρα! Μετά από ψάξιμο επειδή δεν είχα καλό mobile internet βρήκα ότι έπρεπε να αλλάξω το network type σε LTE only (4G) και όντως το mobile internet ενισχύθηκε. Παρ΄ όλα αυτά θέλω να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει αν θα ήταν σωστό να επιλέξω κάποιο συγκεκριμένο type (επισυνάπτω εικόνες με την λίστα) ώστε να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Να αναφέρω ότι έχω xiaomi redmi note 6 και πάροχο Vodafone. Ευχαριστώ.
  3. Mikexox

    Pinnacle Studio 18 Export Stuck

    Βρήκα τη λύση στο πρόβλημα. Το θέμα ήταν ότι επειδή τα βίντεο μου ήταν αρκετά μεγάλα σε μέγεθος (3giga+) έπρεπε να περιμένω ένα αρκετά μεγάλο διάστημα(2+ ωρες) για να με βάλει στις επιλογές του export. Γίνεται κάτι σαν background rendering.
  4. Καλησπέρα παιδιά. Χρησιμοποίησα το Pinnacle Studio 18 για να φτιάξω ένα βίντεο, όμως όταν πάω να κάνω export το βιντεάκι μου κολλάει, όχι κατα την διάρκεια που το σώζει αλλά την ώρα που πατάω για να μπω στις επιλογές για export. Δοκίμασα να αποθηκεύσω κάτι άλλο και προχωράει κανονικά. Τα βίντεο που χρησιμοποίησα είναι .mp4 και δεν έχουν πρόβλημα σαν αρχεία. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει τι μπορώ να κάνω;
  5. Τώρα που το είπες δοκίμασα να ανοίξω το νέο bookmarks αρχειο που έφτιαξε τώρα ο chrome για να δω αν το ανοίγει και όντως έχεις δίκιο, μπορώ να το διαβάσω.. το αρχείο που ανέκτησα απ' ότι φαίνεται είναι κατεστραμένο. Τέλος πάντων.. το ψάχνω όλη μέρα και τίποτα. Το κλείνω εδώ. Ευχαριστώ.
  6. Ευχαριστώ, αλλά δεν δούλεψε. Φοβάμαι μήπως είναι corrupted το .bak αρχείο. :/
  7. Χαιρετώ και σήμερα. Μετά τον "κουνημένο" σκληρό και το infinete restart loop τα προβλήματα συνεχίζονται. Εφόσον δεν έχασα τα αρχεία μου το μόνο πρόβλημά μου είναι ότι έχασα τα bookmarks από το chrome και το firefox. Ευτυχώς μπόρεσα να τα επαναφέρω με το iCare Data Recovery αλλά αντιμετωπίζω 2 προβλήματα. Στον μεν firefox μου το δίνει με την μορφή .jsonlz4 το οποίο δεν μου το εισάγει και απ' ότι έψαξα πρέπει να γίνει decrypt, και στον δε chrome μου το έδωσε σε μορφή bookmark.bak το οποίο δεν μπορώ να το καταφέρω ούτε βάζοντας την κατάληξη .html, ουτε και αντικαθιστόντας το υπάρχων αρχείο bookmark του chrome στον φάκελο με παλιό. Μου βγάζει νέο αρχείο bookmark και το δικό μου το κάνει bookmark.bak (εικόνα). Έχεις κανείς ιδέα τι μπορώ να κάνω; Είναι κρίμα αφού τα ανάκτησα να μην μπορώ να τα εισάγω! Ευχαριστώ.
  8. Mikexox

    Windows 10 infinite restart loop

    Αντε να δούμε.. θα το ψάξω έτσι κ αλλιώς, δε βιάζομαι! Aν φτιαχτεί και αυτός έχειν καλώς..
  9. Mikexox

    Windows 10 infinite restart loop

    Φοβάμαι μήπως μου κάνει τα ίδια ξανά όμως. Δεν βιάζομαι κιόλας αλλά σίγουρα θα τον αντικαταστήσω με έναν ssd το συντομότερο για καλύτερη ταχύτητα, και για να 'χω κ το κεφάλι μου ήσυχο. ( έχεις κανένα να προτείνεις; )
  10. Mikexox

    Windows 10 infinite restart loop

    Είχα κατεβάσει και το HD Tune 2.55 (Δες στην εικόνα). Σκέφτομαι να τον αλλάξω όμως.. να πάρω έναν ssd. Τώρα αυτος αξίζει να τον κάνω εξωτερικό;
  11. Mikexox

    Windows 10 infinite restart loop

    Μπηκα πατωντας στην αρχη το esc κ με εβαλε στο menu του hp. Απο εκει υπηρχε μια επιλογη να κανω αντιγραφα ασφαλειας. Κ ευτυχως ειχα κενο εναν δισκο μου κ τα εσωσα?. Το μονο μελανο σημειο ειναι οτι δεν εσωσα τα bookmarks απο τα browsers που ειχα σελιδες για την εργασια μου, και εκανα format. Τωρα με βαζει μεσα αλλα απο software crystaldiskinfo ειδα οτι οντως ο σκληρος παει περιπατω αλλα πηρα αυτα που ηθελα απο μεσα. (Αν τωρα ξερετε τπτ για τα bookmarks, αν μπορω καπως να τα ανακτησω θα με χαροποιουσατε ?)
  12. Mikexox

    Windows 10 infinite restart loop

    Αυτη την στιγμη κανω αντιγραφα ασφαλειας των αρχειων μου.. Ολα πανε καλα μεχρι τωρα.. Τωρα θα το δω κ αν ο δισκος ειναι στα τελευταια του θα τον αντικαταστησω.. Αν και πιστευω οτι τα drivers εχουν παιξει μεγαλο ρολο εδω γιατι τον τελευταιο καιρο μετα το update αρχισε να μου βγαζει notifications με προβληματα των drivers..
  13. Mikexox

    Windows 10 infinite restart loop

    Μεχρι τωρα μου εβγαλε κ αυτο.. Διαβασα τωρα οτι υπαρχει περιπτωση τα drivers να εχουν δημιουργησει προβλημα και την τελευταια φορα πριν τον κλεισω μου εβγαλε οτι υπηρχε ενα προβλημα στα driver.. Δεν ξερω, ολο προβληματα αυτο το win10 μετα το νεο update...
  14. Mikexox

    Windows 10 infinite restart loop

    Τι να κανω για να σωσω τα δεδομενα μου; μπορω να φτιαξω ακριβες αντιγραφο σε 2ο σκληρο η δε θα μ αφησει;
  15. Mikexox

    Windows 10 infinite restart loop

    Εβγαλε κ αυτο αν βοηθαει κανεναν..
  16. Mikexox

    Windows 10 infinite restart loop

    Πως ακριβως να το κανω; μπηκα στην σελιδα αλλα δεν βγαζω ακρη.. Το προσπαθησα αλλα δεν το επιτρεπει..
  17. Mikexox

    Windows 10 infinite restart loop

    Τα 8.1 ειχε εξαρχης και τα 10 τα εβαλα με update. Dvd\ usb δεν ειχε κ δεν εφτιαξα μετα.
  18. Καλησπέρα. Σημερα εντελως ξαφνικα παω να ανοιξω το λαπτοπ μου και μου βγαζει την μπλε οθονη που εχω στην εικονα, με μηνυμα οτιτο προβλημα ειναι στο ntfs/ fat file system. Δεν ξερω τι να κανω γιατι η αυτοματη επιδιορθωση δε λειτουργει, και συμβαινει ενα αεναο restart. Mονο στα bios μπορώ να μπω. Δενξερω απο που προκληθηκε. Μπορει να βοηθησει καποιος; Ευχαριστω (Ειμαι απο κινητο)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.