Jump to content

DeathCora

Members
  • Posts

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Ζωγράφου

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DeathCora's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. DeathCora

    Θέμα στο bootάρισμα και Blue Screen!

    Η οθόνη είναι παλιά...έχει μόνο VGA.
  2. DeathCora

    Θέμα στο bootάρισμα και Blue Screen!

    Οχι δεν φταίει αυτό...όταν συνδέω το μόνιτορ στην μητρική και όχι στην γραφικών ,εκτός του ότι δεν δίνει σήμα και πρέπει να βγάλω την γραφικών ,τα BIOS ανοίγουν ακόμη και σε fast boot.
  3. DeathCora

    Θέμα στο bootάρισμα και Blue Screen!

    Καλή συνέχεια και σε εσένα! Ευχαριστώ!
  4. DeathCora

    Θέμα στο bootάρισμα και Blue Screen!

    Το έκανα...ακόμη δεν μου πέταξε bsod και δεν νομίζω να μου πετάξει τώρα πλέον. Αρα ήταν θέμα της κεραίας εξαρχής;
  5. DeathCora

    Θέμα στο bootάρισμα και Blue Screen!

    Ο Verifier τρέχει κανονικά και τώρα,οπότε τι ακριβώς εννοείς όταν λες να τον τρέξω;
  6. DeathCora

    Θέμα στο bootάρισμα και Blue Screen!

    Συνδέομαι ασύρματα μέσω μίας κεραίας TP-Link TL-WN722N και πέρασα τα drivers μέσω CD το οποίο διέθετε η κεραία ααααλλά από ότι διαβάζω δεν υπάρχουν drivers για windows 10 (μεγάλη παράλειψη μου να μην το ελέγξω) οπότε μήπως από εκεί δημιουγείται πρόβλημα; Συν τοι άλλοις, παρουσιάζει συχνές αποσυνδέσεις και το ping εκτοξεύεται στα 300+ ms. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου...ήταν πολύτιμη για εμένα!
  7. DeathCora

    Θέμα στο bootάρισμα και Blue Screen!

    http://www.filedropper.com/minidump_5
  8. DeathCora

    Θέμα στο bootάρισμα και Blue Screen!

    Στο driver verifier έβαλα την επιλογή verify all existing drivers Και έπειτα από την επανεκκίνηση μου πετάει συνεχόμενα blue screen Όταν εμφανίζεται η επιφάνεια εργασίας. Πρόλαβα να τραβήξω αυτήν την φωτογραφία: Μόλις έκανα delete existing settings του verifier και διορθώθηκε το πρόβλημα με τα συνεχόμενα blue screen!
  9. DeathCora

    Θέμα στο bootάρισμα και Blue Screen!

    Checkara τον SSD και δεν μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα. Παραθέτω το αρχείο που βρήκα στον Minidump: http://www.filedropper.com/minidump
  10. DeathCora

    Θέμα στο bootάρισμα και Blue Screen!

    Το memetest δεν μου έβγαλε κάποιο error έπειτα από 8 passes όπως έγραφε. Και όσο αναφορά το WhoCrashed...
  11. DeathCora

    Θέμα στο bootάρισμα και Blue Screen!

    Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Θα ήταν εύκολη κάποια διευκρίνιση ή καθοδήγηση για το bootable memetest?
  12. Καλησπέρα στην κοινότητα του thelab! Είναι δεν είναι μια εβδομάδα από την συναρμολόγηση του pc μου το όποιο συναρμολόγησα εγώ με την βοήθεια ενός φίλου μου. Το σύστημα μου είναι το εξής: MotherBoard: Gigabyte B150-HD3P (rev. 1.0) CPU: Intel Core i5 6600 GPU: Gigabyte Radeon RX460 4GB Windforce OC (GV-RX460WF2OC-4GD) (η οποία είναι συνδεδεμένη με το μόνιτορ μέσω Adaptor DisplayPort to VGA) Σημείωση:Η κάρτα δεν συνδέεται μέσω PINS με το τροφοδοτικό. PSU: Corsair VS Series VS550 RAM: Kingston HyperX Fury 8GB 2133MHz DDR4 CL CL14, Black (HX421C14FB2/8) SSD: OCZ Trion 150 240GB Case: AeroCool Cruisestar Λειτουργικό Σύστημα Windows 10 Home Edition (Σπασμένα) Με την τοποθέτηση της κάρτας γραφικών στο σύστημα και κατά το bootάρισμα του υπολογιστή, η οθόνη ήταν σε κατάσταση αναμονής και μόνο κατά την εκκίνηση των Windows εμφανιζόταν εικόνα στο μόνιτορ,δηλαδή δεν εμφανιζόταν καν η επιλογή να ανοίξω τα BIOS. Το παραπάνω γεγονός το θεώρησα ασήμαντο και δεν έδωσα σημασία...όμως εχθές ενώ έπαιζα Dark Souls 3 και ενώ το παιχνίδι "έτρεχε" άψογα χωρίς κανένα κόλλημα τα Windows μου "πέταξαν" Blue Screen γεγονός που με προβλημάτισε σε σημείο να γράψω αυτό εδώ το κείμενο. Δεν γνωρίζω εαν αυτά τα δυο φαινόμενα συνδέονται και θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει ή έχει αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση ας βοηθήσει καταθέτοντας τις απόψεις του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.