Jump to content

babislabro

Members
  • Posts

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Patra

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

babislabro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. babislabro

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Ξέρει κανείς πια είναι τα αντιστοιχα του health insurance number , Social Security number ?
  2. babislabro

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Στο πρώτο και το δεύτερο interview ειναι απο 10 ερωτήσεις πολύ άπλες και απαντας σχεδον μονολεκτικά. Στο 3ο σε ρωτάνε για διαφορα προτόκολα και λες ότι ξέρεις π.χ. HSRP , GLBP , OSPF , STP .
  3. babislabro

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Οχι. Μου προωθήσαν το βιογραφικό.
  4. babislabro

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Ακυρο με πηραν ola good
  5. babislabro

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Παιδιά καλησπέρα. Τέλειωσα τα interview με την at&t . Θα με ειδοποιήσουν είτε θετικά είτε αρνητικά ? και πόσο χρόνο τους παίρνει περίπου ?
  6. babislabro

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    δεν έχω περάσει πολλά interviews και ψιλο αγχωνομαι
  7. babislabro

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Καλησπέρα παιδια. Σύντομα θα δώσω το βιογραφικό μου σε φίλο να το προωθήσει στην at&t για network engineer tier 2 . Θα ήθελα να μου πεις κάποιος πόσο δύσκολη είναι η συνέντευξη και αν κάνουν ερώτησεις ώπος π.χ. why should we hire you οπου θέλουν καλό preparation .
  8. babislabro

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Ευχαριστώ asfis1984 .
  9. babislabro

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Καλησπέρα φίλε. Είναι λίγο άκυρο αυτό που θα σε ρωτήσω σχετικά με το post σου. Τι προυπηρεσία και τι γνώσεις ζητάνε για την θέση αυτή ?
  10. babislabro

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Καλησπέρα σε όλους . Ονομάζομαι Μπάμπης είμαι 21 χρονών και ασχόλουμε με δίκτυα και υπολογιστές . Απο το καλοκαίρι εχώ ξεκινήσει μια διαδικασία να μαζέψω κάποια Certificates ώστε να μπορέσω να βρω μια δουλειά ως Network & System Administrator . Μέχρι στιγμής είμαι κάτοχος CCNA R&S και συναιχίζω για το CCNA Security . Στο διάστημα αύτο έχω δουλέψει εθελοντικά σε μια μικρη εταιρία ως System Administrator για 5 μήνες και ακόμα εξακολουθώ να πηγαίνω κάποιες μέρες την εβδομάδα . Το καλό είναι ότι είδα πολλά πράγματα τον καιρό αυτό και δούλεψα πάνω σε ενδιαφέροντες τεχνολογίες ώπος Windows Server 2012 , VMWare eSXi , Ubuntu Server , PFsense , FreeNas και πολλά άλλα φτίαχνοντας Labs . Εχώ κάνει κάποιες συζητήσεις με τον εργοδότη μου όσο αναφορά την προσληψή μου και δεν βλέπω φως . Εχω στήλει και σε άλλες εταιρίες χώρις ανταπόκριση . Για να μην μακρολογώ συνάντησα ενα φίλο και μου είπε να κοιτάξω για δουλειές στην ΤΣΕΧΙΑ . Προς έκπληξη μου είδα οτι πολλοί έλληνες έχουν πάει ΤΣΕΧΙΑ χώρις κάποιο χαρτί πανεπιστημίου / ΤΕΙ . Θα παρακαλούσα αν κάποιος ξέρει κατι παραπάνω ή είτε δουλευει εκεί να με καθοδηγήσει λίγο με το πως μπορώ να κινηθώ . Στην κατοχή μου έχω Lower Αγγλικών , CCNA R&S , Επαλ Πληροφορικής και 5 Μήνες εθελοντικής εργασίας . Ευχαριστώ για το χρόνο σας !
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.