Jump to content

Raphaelpap

Members
  • Posts

    17
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Raphaelpap

  1. Raphaelpap

    Μηχανικό πληκτρολόγιο εώς 100 ευρώ!!!

    Αποφάσισα πως θέλω το quickfire rapid αλλά με brown switches και δεν υπάρχουν Ελλάδα
  2. Raphaelpap

    Μηχανικό πληκτρολόγιο εώς 100 ευρώ!!!

    Λένε πως τα καινούρια switches της Razer είναι πολύ καλύτερα από τα πιο παλιά που έφτιαχνε η Kaihl. Στο Blackwidow Tournament Edition ποια από τα δύο έχει; Δεν μπορώ να βρω...
  3. Raphaelpap

    Μηχανικό πληκτρολόγιο εώς 100 ευρώ!!!

    Λίγο δύσκολο. Μένω Καβάλα και μόνο το public έχει. Έχει μόνο τα Razer green και κάτι stealth της Razer νομίζω orange. Θέλω ή blue/green ή brown. Πάντως εντυπωσιάστηκα με τα green γι αυτό και κόλλησα λίγο με το Razer. Θα ήθελα να δοκιμάσω brown αλλά δεν μπορώ.
  4. Raphaelpap

    Μηχανικό πληκτρολόγιο εώς 100 ευρώ!!!

    Δεν κατάλαβα σε ποια πληκτρολόγια αναφέρεσαι. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος;
  5. Raphaelpap

    Μηχανικό πληκτρολόγιο εώς 100 ευρώ!!!

    Το εχω δει απειρες φορες αλλα για καποιον λογο δεν θελω. Μαλλον Razer Blackwidow Tournament Edition.
  6. Raphaelpap

    Μηχανικό πληκτρολόγιο εώς 100 ευρώ!!!

    http://gaming.logitech.com/el-gr/gaming-keyboards Μονο το G410 εχει και κατα την αποψη μου ειναι ασχημο και ακριβο.
  7. Raphaelpap

    Μηχανικό πληκτρολόγιο εώς 100 ευρώ!!!

    Ευχαριστώ φίλε για την γρήγορη απάντηση. Κάποιο συγκεκριμένο πληκτρολόγιο;
  8. Καλησπέρα παιδιά και καλές γιορτές. Θέλω να κάνω ένα δωράκι στον εαυτό μου για τα Χριστούγεννα. Αποφάσισα να πάρω επιτέλους ενα μηχανικό πληκτρολόγιο (tenkeyless). Μετά απο βίντεο και βίντεο... Είχα αποφασίσει να πάρω το coolermaster quickfire rapid-i (Brown switches). Μετά ένας φίλος μου, μου είπε ότι θα μετανιώσω αν πάρω ενα πληκτρολόγιο χωρίς RGB φωτισμό (τελικά δεν με ενδιαφέρει) και ήθελα πολύ το K65 της Corsair (red switches) με RGB φωτισμό και μετά το ίδιο χωρις φωτισμό από το εξωτερικό. Ύστερα σκέφτηκα να μην ξοδέψω τόσα λεφτά για ένα πληκτρολόγιο και αποφάσισα να αγοράσω αυτό: https://www.amazon.co.uk/VicTsing-Mechanical-Keyboard-Switches-Typists/dp/B01D41O5P2/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1482578063&sr=8-2-spons&keywords=mechanical+keyboard&psc=1&smid=A1598VULVVKBAL (αντιγραφή blue switches) από το άμαζον στα 50 ευρώ περίπου. Χθες όμως πήγα μία βόλτα στα public και δοκίμασα το Razer Blackwidow Tournament Edition (Razer Green Switches) και πραγματικά έμεινα άφωνος από τα λίγα πατήματα στα πλήκτρα του. Αλλά γενικά διαβάζω πολύ κακά πράγματα για την Razer και τα πληκτρολόγια της. Διαβάζω ότι χαλάνε πολύ εύκολα, ότι δεν αξίζει να πάρεις razer πληκτρολόγιο επιδή έχει κινέζικα switches και λοιπά και λοιπά... Και κάπου εδώ είμαι τώρα. Δεν έχω ιδέα τι θα κάνω. Χρειάζομαι άμεσα την βοήθεια σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.