Jump to content

Asxeth

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Περιοχή
    Αθηνα
  • Ενδιαφέροντα
    Διακόσμηση, ζαχαροπλαστική

Asxeth's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Asxeth

    ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ..ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

    Παιδιά ευχαριστώ πολύ όλους, Virus777 είσαι φοβερός και αγαπάς αυτό που κάνεις, φαίνεται... Λοιπόν, για να καταλάβετε...είμαι αρχιτέκτων-σχεδιάστρια-interior designer, με εμπειρία αρκετών χρόνων στη μελέτη και τη κατασκευή. Εργαλεία μου το AutoCad και το Max με vray για παρουσίαση και για κατασκευή. Απείχα 4 χρόνια για προσωπικούς λόγους και τώρα θέλω να ξαναδουλέψω, εκτός εταιρειών πια.. Δυστυχώς για μένα δεν έχω τεχνικές γνώσεις υπολογιστών, έχω μειωμένο bugdet 1500€ οπότε χρειάζομαι αρκετή βοήθεια για να φτιάξω ένα μηχάνημα, όπως λέει και το ψευδόνυμο μου είμαι Άσχετη. Αν δεν τρέχει θα το κλαίω και δεν βλέπω να ξαναδουλεύω... Ζήτησα βοήθεια από κάποιους γνωστούς μου IT αλλά όπως ήδη ξέρεται δεν γνωρίζουν τα προγράμματα και τις απαιτήσεις τους και οι κατευθύνσεις που μου έδωσαν είναι λανθασμένες... Θα προσπαθήσω να πάρω προσφορά με τα χαρακτηριστικά του virus777 και κάρτα γραφικών από αυτά που προτείνει ο Matia...Ελπίζω να μη βγω πολύ εκτός προυπολογισμού! Κάποια προτίμηση από όπου θα μπορούσα να πάρω προσφορά για όλα? Ευχαριστώ ξανά
  2. Καλησπέρα, Δεν νομίζω να είναι μέσα κανείς τέτοια ώρα.. Ξάχνω ώρες τώρα να βρω την καλύτερη δυνατή κάρτα γραφικών με βάση το budget μου αλλά μπερδεύτηκα χειρότερα.. Λοιπόν, θέλω να φτιάξω PC για να δουλεύω Photoshop, AutoCad και 3ds max με Vray για φωτορεαλισμό σύνθετων αρχιτεκτονικών μοντέλων. Τα χρήματα μου είναι σκάρτα 1500 € (μαζί με την οθόνη). Τέλος πάντων, τα βασικά χαρακτηριστικά που έχω είναι τα εξής: 1) Επεξεργαστής: CPU INTEL I7-6700K 4.00 GHZ LGA 1151-BOX 2) Σκληρός δίσκος: HDD SEAGATE ST1000DM003 1TB BARRACUDA 7200.14 SATA3 3) Σκληρός δίσκος: SSD KINGSTON SUV400S37/120G SSDNOW UV400 120GB 2.5" SATA3 STAND-ALONE DRIVE 4) Μνήμη RAM: RAM KINGSTON KVR24N17S8/8 8GB DDR4 2400 MHZ 5) Κάρτα γραφικών: VGA PNY NVIDIA QUADRO K1200 4GB GDDR5 PCI-E RETAIL (440€) 6) Μητρική κάρτα: ASUS H170M-PLUS RETAIL 7) Τροφοδοτικό: PSU CORSAIR CS SERIES MODULAR CX650M-650W Σε κάποιο forum της Evermotion όμως διάβασα ότι οι QUADRO είναι αργές στο rendering εν αντιθέση των GEFORCE GTX... Και έπειτα είδα ότι με τα ίδια χρήματα παίρνεις GEFORCE GTX 6GB ή ακόμα RADEON RX 8GB. Για το rendering με Vray η μνήμη δε μετράει στην κάρτα γραφικών???? ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΕΤΙΚΟΣ!!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.