Jump to content

Panos79

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Panos79's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ψάχνουμε μια οθόνη γύρω στις 22 ίντσες για υπολογιστή σε μαγαζί μέχρι τα 100 ευρώ άντε και ελάχιστα παραπάνω αν είναι vfm.
  2. Δηλαδή πόσο καιρό θα χρειαστεί να περιμένω;
  3. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Φαίνεται ότι η αρχική Dell που είχα αποφασίσει αποτελεί μονόδρομο. Αλήθεια η Lg ή η Samsung δεν έχουν κάτι εξίσου καλό;
  4. Καλή χρονιά σε όλους. Έχω ένα laptop με HD ανάλυση οθόνης και δυσκολεύομαι στην επεξεργασία των φωτογραφιών όσον αφορά την πιστότητα των χρωμάτων. Αλλά βλέπω εκεί, αλλά στο κινητό και άλλα εκτυπώνονται. Ψάχνω λοιπόν τον τελευταίο καιρό να πάρω μια οθόνη monitor για να κάνω σωστότερα τη δουλειά μου. Η κάρτα γραφικών του Laptop είναι η Radeon 8750m. Είχα κατασταλάξει στην Dell 2515h αλλά κάνοντας μια αναζήτηση βρήκα την παρέα σας ή όποια έχει και τη γνώση και τη θέληση να βοηθήσει. Θέλω λοιπόν μια οθόνη 23-25 ίντσες με ανάλυση 2560X1440 η και full HD 1920 αν αξίζει μέχρι τα 350 (και φτηνότερα σίγουρα δεν με πειράζει) το πολύ ευρώ χωρίς να χρειάζεται κάποιο έξτρα καλιμπραρισμα ή πολλές ρυθμίσεις που να μπορώ ξεκούραστα και σωστά να επεξεργαζομαι τις φωτογραφίες μου. Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.