Jump to content

TuTiS

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

TuTiS's Achievements

  1. Θέλω τη γνώμη σας γιατί πραγματικά έχει ξεφύγει το κεφάλι μου με αυτά που έχω ακούσει εδώ και 3 ημέρες από τον 13788. Λοιπόν, μέχρι πριν 1 μήνα περίπου στην γραμμή μου 50άρα κλείδωνα γύρω στα 27/5 με SNR 10-11 και attenuation γύρω στο 20db. Περνά ένα μπουρίνι, μένουν για 10 ώρες τα πάντα χωρίς ρεύμα, και από τότε στην γραμμή μου κλειδώνω 22/2,5 περίπου με SNR 7,5-8 και attenuation 55+dB. Μιλώ με το 13788, έρχονται την επόμενη ημέρα, ελέγχουν καλωδίωση σπιτιού (η οποία έχει περαστεί εδώ και 2 μήνες) και μου λένε ότι όλα είναι εντάξει. Το κορυφαίο της υπόθεσης είναι ότι με έχουν αφήσει πλέον χωρίς σταθερό τηλέφωνο. Μου έρχεται μετά από 2 ώρες ένα μήνυμα στο κινητό όπου μου αναφέρει ότι η ταχύτητα του συγχρονισμού της σύνδεσης διαφοροποιείται από την εμπορική ταχύτητα του προγράμματος. Παίρνω τηλέφωνο πάλι το 13788, για να δηλώσω την βλάβη, και μου λένε ότι η κατοικία είναι πιο μακρυά από το τηλεφωνικό κέντρο στην περιοχή που διαμένω. Τους αναφέρω ότι δεν έχω αλλάξει κατοικία και το τηλεφωνικό κέντρο επίσης δεν έχει αλλάξει διεύθυνση. Κάνω hard reset το ρούτερ, καταφέρνω να έχω πλέον τηλέφωνο, το SNR γύρω στο 7,5 το attenuation μετά από κάθε reset πάει από 30 έως 60dB. Ανάλογα με το reset και το πόσο κλειδώνει φορτώνεται και ένα κάρο FEC Errors. Τι κάνουμε; Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ πολύ!
  2. Όχι. Δεν έχει εμφανιστεί κανένας
  3. Μονοκατοικία κατασκευής 1980. Έχει ένα λεπτό δίκλωνο μάυρο - κόκκινο καλώδιο που πάει στις κεντρική πρίζα τηλεφώνου. Με την φράση οριζόντια καλωδίωση εννοείς από ρεκλέτα σε πρίζα;
  4. Καλησπέρα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κλειδώνω τόσο χαμηλά. Υποτίθεται ότι είναι για 50Mbps γραμμή.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.