Jump to content

v3nomlink

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by v3nomlink

  1. v3nomlink

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Ωραια! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες!
  2. v3nomlink

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    H αλήθεια έιναι ότι κοντεύω τον 1 μήνα και ναι θα μείνω παραπάνω. Αλλά στο σπίτι μου συγκατοικώ και επείδη ήρθα λίγο αργότερα από αυτόν που το νοίκιασε το συμβόλαιο έχει μόνο το όνομα του. Είναι απαραίτητο να φαίνεται το όνομα μου στο συμβόλαιο για να δηλωθώ; Να ζητήσουμε από τον ιδιοκτήτη να προσθέσουμε το όνομα μου στο συμβόλαιο;
  3. v3nomlink

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Μου ζήτησαν βίζα/άδεια και μέτα τους είπα ότι είμαι απο Ελλάδα. Δεν απαντησαν ακόμη. Υπάρχει κάποιο χρονικό περιθώριο που μπορώ να μέινω Τσεχία; Γιατί με το ψάξιμο στο ίντερνετ δεν βρήκα κάτι ξεκάθαρο.
  4. v3nomlink

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Γεια σε όλους! Έχω μετακομίσει, μένω στην Πράγα εδώ και τρεις εβδομάδες και ψάχνω για δουλειά (Πληροφορική). Κάποιες εταιρίες μου ζήτησαν άδεια εργασίας/ βίζα. Ξέρετε τι παίζει μ' αυτα. Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να με διαφωτίσει; Κάποιο τηλέφωνο που μπορώ να πάρω για να με ενημερώσουν ή κάποιο σχετικό link, οτιδήποτε.Ευχαριστώ!!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.