Jump to content

timosal13

Members
  • Posts

    49
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

timosal13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ναι απλά αν όντως θα είναι να έχω τα windows + παιχνίδι νομίζω αξίζει
  2. Αν είναι ότι απλά αργούν δεν έχω πρόβλημα να περιμένω και 1-2 βδομάδες παραπάνω σιγά.
  3. βασικα τους ρωτησα και για το παιχνιδη και για τα windows γιατι το διαφημηζαν στο site οτι με μια καρτα περνεις ενα παιχνιδη και με 5 διαφορετικα κομματια δινουν και τα windows12 pro και μου ειπαν οτι τα δινουν και τα 2!
  4. τους εστειλα ενα email και μου ειπαν πως θα παρω δωρο και τα windows10 pro και ενα παιχνιδη!
  5. τι να ειμαι? ειμαι στο τελος της γραμης και ειμαι με 2αρα συνδεση 3 φορες εχει ερθει τεχνικος το ιδιο λεει... με 200mp κατεβαζω!
  6. εχουμε ενα στο χωριο που αναλαμβανει την εγκατασταση...
  7. αυτον ειθελα να βαλω αλλα δεν τον εβρισκα σε αυτο το site! αλλα θα ξανακοιταξω!
  8. το κατω κατω ειναι η οθονη και ειναι 24' 1080! αλλα μαλλον επειδη εχω μια οθονη να κανω την δουλεια μου για τωρα λεω να παρω πρωτα τα βασικα χωρις οθονη, την μια την 8αρα ραμ, τον hdd και την ψυκτρα και να συμπλιρονω σιγα σιγα!
  9. τι εγινε οσω κοιμομουν ρε παιδια xd? λιπον αρχηκα ολα μαζι ειναι 1150 ( + μια ψυκτρα, 120αρα φτανει η θελει παραπανω? ) και χωρις τα κοκκινα ( και την ψυκτρα ) που μπορω να παρω αργωτερα ειναι καπου στα 865-870! αρχικα καταλαβενετε οτι ολα μαζι + την ψυκτρα ξεφευγουν πολυ απο την αρχικη τιμη και μου ειναι αδυνατον να τα αγωρασω τωρα ολα μαζι, οποτε το ερωτημα μου ειναι: τι μου προτινετε να κανω να παρω τωρα που μπορω τα βασικα και να αγωρασω τα υπολιπα σιγα σιγα με πρωτρεοτητες π.χ. πρωτα οθονη που δεν χρειαζετε να το παω για να την βαλουν, μετα ψυκτρα και τελος ραμ με σκληρο μαζι! η να περιμενω να καμποσους μηνες οσους χρειαστει να τα παρω ολα μαζι? πρωσοπικα θεωρω οτι το πρωτο ειναι καλυτερο! τωρα για τα windows αρχηκα εχω σε cd τα 8.1 απο το λαπτοπ αλλα δεν ξερω αν γιναιτε να τα βαλω επιδη ειναι περασμενα στο λαπτοπ και δευτερον λεει στο site οτι μα την αγωρα 5 διαφορετικων κομματιων hardware παιρνεις ενα συστιμα windows 10 pro ( δεν συνδιαζετε με αλλη εκπτωση) οποτε θα τους στιλω φωτο με τα αρχηκα κομματια και θα ρωτησω αν το περνω! λογικα ξεχναω να παω κατι τωρα αλλα δεν πειραζει!
  10. Όχι όταν λέμε προσωρινο εννοούμε προσωρινό, αλλά λέω να περιμένω λίγο καιρό να τα πάρω όλα μαζί για να μην τρέχω και κάθομαι να ψάχνω μετά Επίσης μήπως είναι καλύτερα να βάλω μία 16αρα ραμ αντί για δύο 8αρες?
  11. Χαχαχαχαχαχαχαχα όντως? Θα πάρω και ένα τηλέφωνο όμως να δω! Και μάλλον θα περιμένω 2-3 μήνες η όσο χρειαστεί τέλος παντων να πάρω και οθόνη αν είναι και HDD και ram να τελιωνω Trexx γιατί να μην με καλύπτει ένα 20αρι hd όταν μηλαμε για κάτι προσωρινό?
  12. το 870 ειναι μονο 20 ευρω πανω απο το μπατζετ το 920 ειναι 70 πανω αλλα οπως ειπα και πιο πανω μπορω να περιμενω και 2-3 μηνες για να παρω και καποια πραγμματα παραπανω οπως ενας σκληρος και αλλη μια ραμ δεν εχω θεμα!
  13. νομιζω δεν εχει μεταφορικα! επεισης μπορω να βαλω το τροφοδοτικο σου η ενα λιγο κατωτερο αν γινεται και την i5 7500 και να αφυσω τον HDD να τον βαλω σε κανα μηνα απλα λεω εγω μια ιδεα και πες μου εσυ τι να κανω!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.