Jump to content

statiplulse

Premium Members
  • Posts

    112
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    athens
  • Ενδιαφέροντα
    computers

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

statiplulse's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. μπορω να διαθεσω μεχρι και 1500 ευρω.. αλλα θελω ενα παρα πολυ καλο subwoofer,,,,, ηχεια και εναν παρα πολυ καλο ενισχητη,, τα θελω για τον υπολογιστη μου για να παιζω παιχνιδια μουσικη και ταινιες ,,, καρτα ηχου εχω την asus stx αλλα την παλια stx τι εννοεις πως να τα στησω??
  2. τι εινε το καλυτερο???? YAMAHA RX-V377 (B) Pαδιοενισχυτής και τα Jamo S 426 HCS? η τα EDIFIER S760D 5.1 SPEAKER SYSTEM??
  3. δηλαδη να παρω τον τον YAMAHA RX-V377 (B) Pαδιοενισχυτής και τα Jamo S 426 HCS??? και να μην παρω δηλαδη τα EDIFIER S760D 5.1 SPEAKER SYSTEM??
  4. τον Sandisk Extreme PRO SSD 960GB η Samsung 850 Pro 1TB??? εννοω αυτους θα μου τους προτεινες??
  5. καπιος μου ειπε να παρω τον YAMAHA RX-V377 (B) Pαδιοενισχυτής http://technosound.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=2146 και για ηχεια μου ειπε να παρω τα Jamo S 426 HCS http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=9&prID=5359 και μου ειπε να μην παρω τα EDIFIER S760D 5.1 SPEAKER SYSTEM τωρα αυτα που μου προτεινε εινε καλυτερα απο τα EDIFIER S760D 5.1 SPEAKER SYSTEM ?? μπορειτε να μου προτεινετε 5,1 συστηματα για τον υπολογιστη? που να εινε κομματι κομματι>>?? σαν αυτα που μου προτεινε ενα παληκαρι.. μπορω να διαθεσω μεχρι και 900 ευρω για να κανω ενα 5,1 συστημα για τον υπολογιστη
  6. γεια σας ενδιαφερομε να αγορασω εναν ssd δισκο πιον μου προτεινετε να αγορασω?? θελω να παρω εναν που να εινε το πολυ μεχρι και 1 ΤΒ .. θελω εναν παρα πολυ καλο και αξιοπιστο.. και γρηγορο.. θελω να μου προτεινετε ssd δισκους στο 1 TB.... βασικα με συμβουλευετε να παρω πιο κατω απο 1 TB?? πιο θα ειτανε το καλυτερο??? εννοω στον ssd να εχω μονο το λέιτουργικο συστημα?? η να εχω και τα παιχνιδια.//?? και τα προγραμματα?.. βασικα τι χωριτικοτητας ssd με συμβουλευετε να αγορασω?? και πια μαρκα εινε καλυτερη και εμπιστη??
  7. το τροφοδοτικο το αγορασα παντος δεν εχω κανενα προβλημα
  8. Γεια σας ενδιαφερομε αυτον τον χρονο να αγορασω ενα 5.1 συστημα για τον υπολογιστη μου.. το 5.1 συστημα το θελω για να ακουω μουσικη,,, να βλεπω ταινιες και να παιζω παιχνιδια στον υπολογιστη μου,, μπορειτε να μου προτεινετε 5,1 συστηματα για τον υπολογιστη?? σκεφτομουνα να αγοραζα τα EDIFIER S760D 5.1 SPEAKER SYSTEM αλλα δεν γνωριζω αν εινε καλα.. βασικα τι να αγορασω ενα 5,1 συστημα ετοιμο?? η να εινε κομματι κομματι?>?? το θελω για τον υπολογιστη μου.. εσεις θα μου προτεινετε σαν αγορα να επαιρνα τα EDIFIER S760D 5.1 SPEAKER SYSTEM??? υπαρχουν και καλυτερα 5.1 συστηματα απο τα EDIFIER S760D 5.1 SPEAKER SYSTEM???
  9. απλα μπορεις να μου πεις γιατι προτεινεις τους red??
  10. θελω να παρω 2 δισκους απο 6 ΤΒ να εινε ο καθενας.. γιατι ομως μου συστηνεις τους red??? πιστευεις οτι οι red εινε λιγοτεροι προβληματικοι σε σχεση με τους αλλους??toshiba και οι hoitachoi και seagate ?? απλα σε αυτο το λινκ http://www.pcgamer.com/backblaze-hard-drive-reliability-report-finds-hgst-drives-least-likely-to-fail/ διακρινω οτι με τα λιγοτερα προβληματα εινε ο hitachi//
  11. μπορω να σε ρωτησω κατι πχ οι toshiba και οι hoitachoi εινε καλοι οπως εινε οι western καi oi seagate?? επειδη γνωριζω οτι οι καλυτεροι εινε western καi oi seagate αυτο που θελω να ρωτησω τι διαφορες εχουν οι toshiba και οι hoitachoi ,,,western καi oi seagate????πιοι εινε πιο αξιοπιστοι?? γιατι ειχα seagate εδω και 4 χροννια και τον τελευταιο καιρο εινε στα τελευταια τους μετα απο 4 χρονια απλα φοβαμε να παρω seagate αν επαιρνα 2 δισκους απο 6 τΒ ο καθενας πιον θα μου προτεινες??? απο θεμα ποιοτητας και κατασκευης και αξιοπιστιας;
  12. δεν σε καταλαβαινω εγω ρωτησα να παρω εναν δισκο που να εινε πχ στα 8 ΤΒ η να παρω 2 δισκους που να εινε στα 4 ΤΒ ο καθενας?? τι εινε το καλυτερο?? οι Hitachi Deskstar NAS εινε καλοι??
  13. να παρω εναν δισκο που να εινε πχ στα 8 ΤΒ η να παρω 2 δισκους που να εινε στα 4 ΤΒ ο καθενας?? τι εινε το καλυτερο??
  14. παιδια θελώ να κανω μια ερωτηση επειδη απο τους 4 δισκους μου οι 3 εχουν χαλασει τι εινε προτιμοτερο?? να παρω εναν δισκο που να εινε πχ στα 8 ΤΒ η να παρω 2 δισκους που να εινε στα 4 ΤΒ ο καθενας?? τι με συμβουλευετε?? και αν ναι πιον να παρω?? απο ,θεμα αξιοπιστιας και καλους?? απλα βλεπω οτι σιγα σιγα οι δισκοι μου μετα απο 4 χροννια αρχιζουν και τα φτυνουνε και ειτανε και seagate.. πειτε μου σας παρακαλω..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.