Jump to content

des18

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Ελλάδα

des18's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. des18

    Συνεχείς επαννεκινήσεις υπολογιστή

    Ο σκληρός με τα 7 συνδέεται με sata και ο άλλος με ATA. Αυτό θα κάνω μάλλον τα σαββατοκύριακο uninstall τους drivers της Asrock p4i65g και εγκατάσταση τους drivers της Asus p5vd2-vm.
  2. des18

    Συνεχείς επαννεκινήσεις υπολογιστή

    Δεν μπορώ να κάνω κάτι χωρίς να χάσω το "στήσιμο" που έχω στα windows 7 στον 160gb σκληρό?
  3. des18

    Συνεχείς επαννεκινήσεις υπολογιστή

    Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να κάνω φορματ
  4. Καλησπέρα στην ομάδα! Θέλω τα φώτα σας!!!! Έχω το παρακάτω σύστημα: Asrock p4i65g ,intel pentium 4, 2*1gb ram ddr1 400mhz, 160gb σκληρό και με windows 7(δουλεύει κανονικά). Μου δίνει ένας φίλος ένα σύστημα με μητρική Asus p5vd2-vm , intel pentium 4 και 2*2gb ram ddr2 667mhz 80gb σκληρό και windows xp3(δουλεύει κανονικά). Παίρνω τον σκληρό (160gb) από την Asrock και τον τοποθετώ στην Asus. Ανοίγω τον υπολογιστή και με το που πάει να μπεί στα windows 7 κολλάει και κάνει συνέχεια επαννεκινήσεις ο υπολογιστής. Πριν πάει να φορτώσει τα windows στην σελίδα με τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή "cmos cheksum error defaults loaded" , συνεχίζει ο υπολογιστής και βγάζει μια μαύρη σελίδα με Jmicron....... "Detect Drives done, no any drives done" για 5-6 δευτερόλεπτα ,υπολογιστής συνεχίζει και με το που πάει να μπεί στα windows 7 (φορτώνει το λογότυπο) κολλάει και κάνει συνέχεια επαννεκινήσεις Πάω στα bios και κάνω Reset BIOS to Defaults χωρίς αποτέλεσμα. Αλλάζω μπαταρία(ήταν στο τέλος της) αλλά πάλι τα ίδια. Τι λέτε? Τι άλλο να δοκιμάσω?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.