Jump to content

nikolas1989

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθηνα
  • Ενδιαφέροντα
    Ηλεκτρονικα, ψαρεμα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nikolas1989's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. nikolas1989

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Στην πρωτη απλα ενημερωση και σε ρωταει αμα σε ενδιαφερει η θεση. Στην δευτερη σε ρωταει 20 τεχνικες ερωτησεις πχ Το /30 δικτυο ποσους usable hosts εχει? Ηταδε ip ειναι private η public? Ποια εντολη φανερωνει το ios σε μια cisco συσκευη? Πως κανεις save το configuration απο την run στην start? 20 τετοιες ερωτησεις δλδ την 1 δεν την ηξερα. Δεν ηταν απο την υλη του CCNA μαλλον, ηταν Τι ειναι το jitter? Το οποιο δεν το ειχα ξανακουσει. Και αμα περασεις το score που πρεπει που δεν ρωτησα ποιο ηταν απλα μου ειπε οτι απαντησα 16/20 σου κανονιζει και την τριτη συνεντευξη. Η οποια ειναι παλι καποιες ερωτησεις, πιο πολλες αυτη την φορα συν ερωτησεις για σενα του τυπου πως βλεπεις τον εαυτο σου σε πεντε χρονια? Με τι ασχολεισαι αμα εχεις δουλεια? Γιατι θελεις να δουλεψεις για την εταιρια μας και τετοια.! Ελπιζω να σε καλυψα!
  2. nikolas1989

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Δυστυχως με πηρανε πριν λιγο και μου ειπαν οτι δεν περασα την συνεντευξη και οτι αμα θελω να μου ξανακανουν προταση σε 3 μηνες. Τους ειπα οτι ενδιαφερομαι και θα δειξει. Παντως σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας μεχρι τωρα!
  3. nikolas1989

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Καλησπερα και παλι. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Εχω κανει 2 τηλεφωνικες συνεντευξεις και νομιζω οτι τα πηγα αρκετα καλα και τωρα ειμαι στο σταδιο που περιμενω να με ενημερωσουν για το τελικο οκ. Ελπιζω ολα να πανε καλα. Ποσο περιπου παιρνει για να σε ειδοποιησουν? Εχει κανεις ιδεα? Εχω λιγο αγωνια να πω την αληθεια.
  4. nikolas1989

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Σε ευχαριστώ! Τωρα μπηκα και ειδα μερικα σπιτια στο fb αλλα δεν μπορω να βρω που εχει εδρα αυτη η ncs global ωστε να κοιταξω να βρω κατι κοντινo. αχχαχαχαααχ no i speak england bester.
  5. nikolas1989

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Καλησπέρα! Εχω CISCO CCNA και πρίν μερικές μέρες μου στείλανε ενα e-mail απο την εταιρία nsc global. Με τα πολλα εστειλα ενα βιογαρφικο στα αγγλικα και την επομενη με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν να ξεκινησω απο σεπτεμβρη στο Μπρνο. τους ειπα οτι θα το σκεφτω και θα τους απαντησω για σιγουρα. Βασικα δεν περιμενα τετοια ανταποκριση και απλα κοιταγα στο εξωτερικο τι παιζει και μου ηρθε λιγο αποτομο ολο αυτο. τεσπα μου δινουν 1000 ευρω πρωτο μισθο. Α)Αξιζει με αυτα τα λεφτα? Θα βγαινει ο μηνας με το ενοικιο κτλ..? Β)Χρειαζομαι διαβατηριο η μπορω να παω και μονο με ταυτοτητα. χρειαζεται καποια αλλη διαδικασια που πρεπει να κανω εδω στην ελλαδα εφοσον φυγω μονιμα? Γ) Που μπορω να βρω σπιτια για συγκατοικηση τουλαχιστον για τον πρωτο καιρο Δ)Εννοειται οτι δεν ξερω γρι απο την γλωσσα και απλα ξερω συνεννοησιμα αγγλικα. Θα μπορω να συννενοηθώ τι λετε?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.