Jump to content

Panos Nik.

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Ενδιαφέροντα
    A lot

Panos Nik.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Panos Nik.

    Καλωδίωση και συνδεσμολογία

    Χμμμ, οκ σας ευχαριστώ. Αν και έχω κοιτάξει λίγο τις διαφορές μονόκλωνου και πολύκλωνου καλωδίου, για να είμαι σίγουρος μπορείτε να μου τις αναφέρετε περιληπτικά; Σας ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια.
  2. Panos Nik.

    Καλωδίωση και συνδεσμολογία

    Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις πληροφορίες που μου δώσατε. Έχω μόνο μια απορία όσο αφορά το παρακάτω απόσπασμα. Επειδή εμείς το σπίτι δε το χτίσαμε αλλά το αγοράσαμε δε γνωρίζω τον τρόπο εγκατάστασης που έχει γίνει, μήπως μπορώ να τον καταλάβω ή να πάρω κάποιο στοιχείο για αυτόν από την επανεκκίνηση που κάνει το router μου όταν συνδέω ένα καλώδιο στην πρίζα; Και πάλι ευχαριστώ και τους δύο.
  3. Panos Nik.

    Καλωδίωση και συνδεσμολογία

    Αυτό δε το γνώριζα, ότι δε δίνουν internet οι πρίζες τηλεφώνου. Όσο αφορά το ασύρματο , το laptop δεν έχει τόσο θέμα αλλά στο PS3 μειώνεται δραματικά η ταχύτητα και για αυτό σκεφτόμουν αν γινόταν με καλώδιο τηλεφώνου. Τέλος πάντων, άρα οι απορίες μου είναι ανούσιες, σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και το χρόνο σου.
  4. Καλησπέρα, επιθυμώ μέσω της τηλεφωνικής γραμμής να συνδέσω το PS3 μου και το laptop μου στο ίντερνετ. Το θέμα μου είναι ότι δεν είμαι τόσο πολύ γνώστης των καλωδιώσεων και των συνδεσμολογιών και δε γνωρίζω πως ακριβώς να βάλω τα καλώδια. Η καλωδίωση, λοιπόν, θέλω να γίνει στην άλλη άκρη του σπιτιού από το σημείο που βρίσκεται το VDSL router μου(αν βοηθάει είναι το Speedport W 724V Type Ci). Διαθέτω κάποια καλώδια RJ-11(μαύρου χρώματος, δε ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο το χρώμα) και για αυτό στην αρχή σκέφτηκα να το βάλω απλώς στη πρίζα του τηλεφώνου που έχει το δωμάτιο που θέλω να κάνω την καλωδίωση. Όμως όταν το έκανα αυτό το router έκανε επανεκκίνηση σα να του διέκοπτα τη παροχή ρεύματος και έπειτα ερχόταν σε κανονική λειτουργία(σα να έβγαζα και να ξαναέβαζα τη πρίζα τροφοδοσίας δηλαδή).Αυτό με ανησύχησε και για αυτό διάβασα αναλυτικότερα το manual του router και είδα ότι αν επιθυμώ να συνδέσω τηλεφωνική συσκευή μέσω της γραμμής πρέπει πρώτα να βάλω ένα φίλτρο. Επειδή δε βρίσκω το φίλτρο που είχε μέσα η συσκευασία για να το δοκιμάσω, λέτε να παίζει αυτό ρόλο στο γεγονός ότι το router είχε αυτή τη συμπεριφορά; Ύστερα πιστεύω ότι αν αγοράσω μια διακλάδωση για το RJ-11 και στη συνέχεια δυο μετατροπείς από RJ-11 σε RJ-45 για τη κάθε συσκευή θα έχω internet και στις δύο συσκευές, εδώ όμως έχω πάλι δύο ενδοιασμούς για το αν θα δουλέψει η μεθοδολογία που σκέφτηκα και για το αν είναι καλός ο μετατροπέας(http://www.central-telecom.gr/product_print.php?product_ID=01-04-98M) . Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.