Jump to content

makisman

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

makisman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. makisman

    To laptop κλείνει απότομα !!!

    Τελικα επισκευαστηκε (προβλημα στην GPU οπως προανεφερα) . Εδω και 3 εβδομαδες δουλευει ενταξει . Ο χρονος θα δειξει. Το μονο κακο ειναι οτι μου βραχυκυκλωσε το ανεμιστηρακι και σπιναρει αδιακοπα για σιγουρια ,ετσι μου ειπε .
  2. makisman

    To laptop κλείνει απότομα !!!

    Είναι το acer 5742g με i5 480M 2,4ghz 2 core 64bit Nvidia GF gt540M dedicated 1gb 4gb ram 1066 Δε μου αιτιολόγησε ,απλά είπε ότι είναι συνηθισμένο .επειδή όμως είχα πάθει ζημιά σε άλλο laptop στη gpu και ήταν εμφανεί τα αποτελέσματα γι'αυτό προβληματίστηκαν .
  3. makisman

    To laptop κλείνει απότομα !!!

    Το πήγα σε τεχνικό για καθαρισμα ,εβγαλε λιγο μαλί και η θερμοκρασια επεσε πλεον στους 30-40 βαθμους αλλα δυστυχως το προβλημα παραμενει .Ο τεχνικος μου ειπε επίσης οτι εχει θεμα η GPU και θελει επισκευεί . Να σας ρωτησω ομως επειδη ειχα θεμα ξανα με GPU σε αλλο laptop ,δεν θα πρεπε καπως να φαινεται το προβλημα σρη GPU ? Εμένα για τα 5 λεπτα που λειτουργει δεν παρουσιαζει κανενα προβλημα η εικονα σε όλες τις θυρες και στην οθονη .
  4. makisman

    To laptop κλείνει απότομα !!!

    Konnos το θέμα είναι όταν του έβγαλα τον σκληρό δίσκο και τον εκκινησα με usb σε acronisboot περιβάλλον η θερμοκρασία (με το χέρι ) ήταν λες και ήταν κλειστός (δεν τον έχω αισθανθεί ποτέ τόσο κρύο) . Πάντως θα την κάνω την αλλαγή πάστας και θα δούμε.
  5. makisman

    To laptop κλείνει απότομα !!!

    Karmen1983 , νεκρώνει μονο του δε λειτουργεί τίποτα ούτε ανεμιστήρας ούτε λαμπάκια ούτε οθόνη όπως όταν κάνεις απενεργοποίηση υπολογιστή . Το δοκίμασα και με σκέτο τροφοδοτικό και σκέτη μπαταρία και με τα δύο μαζί. Πάστα άλλαξα πριν 2 χρόνια και έκανα και καθαρισμό. Kuza έχω υπόψη μου να πάρω καινούριο ή ίσως επισκευάσω μητρική ή ότι άλλο ειναι .Τα refurbished λένε τίποτα ή θα μου μείνει στο χερι?
  6. Γεια σας . Εχω ενα laptop acer aspire 5742G 5 χρόνια περίπου. Πριν δυο μερες περιπου αρχισε να κλείνει απότομα (οχι επανεκίνηση , ουτε μπλε οθονες νεκρώνει εντελώς) Για την ακρίβεια ,μετά την εκίνηση και για σταθερο χρονικό διαστημα 5 λεπτών κάθε φορά απλά σβήνει (τα windows φορτώνουν κανονικά ,φτανει στην επιφανεια εργασίας). Από τη μεριά μου εκανα τις εξής ενέργειες 1. ανεμηστηράκι : φαινεται να δουλεύει και ακούγεται 2. θερμοκρασίες : GPU κοντά στα 65 , CPU κοντά στο 70 (δεν προλαβαίνει να μπεί σε idle γιατί κλείνει .Πριν αρχίσει το προβλημα σε idle ήταν GPU:50 ,CPU:45 αλλά έτσι κι αλλιώς το συγκεκριμένο laptop δε φημίζεται για τις χαμηλές θερμοκρασίες) 3. καθαρισμός : απλό φύσημα στους εξαερισμούς 4. μνήμες : τις έβγαλα τις ,καθαρισα επαφες με απαλό πινελάκι 5. σκληρός : τον αποσύνδεσα εντελώς και έκανα boot απο usb. Προφάνώς καποιο hardware θέμα έχει αλλά θα θελα και τη δικής σας γνώμη μηπως μπορώ να κάνω κάτι άλλο πριν το service. Επίσης τι μου προτείνεται για service και πόσο περιπου θα κοστίσει ? Μένω ΒΟΛΟ . Ευχαριστώ για τον χωρο και το χρόνο σας.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.