Jump to content

johnnak

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

johnnak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. johnnak

    το pc μου crasharei

    τωρα ας πουμε το pc μου πρωτη φορα το κανει,εκανε restart μονο του
  2. Καλησπερα θα ηθελα να με βοηθησετε και να μου πειτε τι συμβαινε με τον υπολογιστη μου. η φαση ειναι οτι οταν παιζω παιχνδια crasharei βγαζει αλλοτε full screen μπλε χρωμα ή κοκκινο ή λευκο,και με τα λεει no signal παταω το κουμπακι του restart απο τον πυργο και φτιαχνει,σημερα δεν εφτιαξε..και ετσι τον εκλεισα και τον ανοιξα παλι μετα απο 2-3 λεπτα και ανοιξε κανονικα..νομιζω φταιει η καρτα τι λετε? και αν ναι τι να κανω?
  3. johnnak

    Ενω παιζω η οθονη βγαζει no signal

    dinopoule εχεις καποιο προγραμμα?
  4. Καλησπέρα..τωρα τελευταια μου εχει εμφανιστει ενα προβλημα: Το καλωδιο που εχω ειναι https://www.skroutz....m-CAB-H023.html το dvi στην οθονη και το hdmi στο πυργο Παιζοντας shadow of mordor χθες..ξαφνικα μετα απο 10 λεπτα μου βγαζει η οθονη no signal..βγαζω το hdmi απο το slot της καρτας και το βαζω στο slot της μητρικης και το σημα επανερχεται.κλεινω pc και βαζω το hdmi παλι στην καρτα ανοιγω pc και ολα καλα εχω σημα...Σημερα μετα απο καμια 1 ωρα shadow of mordor ξαναπαθα το ιδιο...Ti διαολο φταιει...η καρτα γραφικων?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.