Jump to content

John_Doe

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

John_Doe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. John_Doe

    ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ WIND

    Δεν έχουν δικαίωμα κατάσχεσης δηλαδή λες ε? Οκ σ'ευχαριστώ, μακάρι να ισχύει αυτό.
  2. John_Doe

    ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ WIND

    Καμιά χρήσιμη απάντηση σχετικά με αυτά που ρωτάω, παίζει να πάρω? Συγγνώμη, αλλά γι'αυτό δεν υπάρχουν αυτά τα forum? Για να ρωτάς ότι δεν μπορείς να μάθεις από αλλού? Ή κάνω λάθος? Έθεσα μια απλή ερώτηση, οι απαντήσεις του στυλ "μάθε από αυτούς" σίγουρα δεν είναι χρήσιμες. Εσάς ρωτάω.
  3. John_Doe

    ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ WIND

    Όχι, αλλά γιατί να τους πάρω? Για να ρωτήσω για κόστος διακοπής και αν είναι νόμιμο? Ή το αν έχουν δυνατότητα να κάνουν κατάσχεση μέσω τραπέζης? Όχι βέβαια...
  4. Καλησπέρα σε όλους. Υπέγραψα πριν λίγες μέρες, συμβόλαιο με την WIND για σταθερό, internet και κινητό. Σύνολο μαζί στα 39€ το πακέτο. Θα ήθελα να μάθω για το κόστος διακοπής σε περίπτωση που θα θελήσω να διακόψω το συμβόλαιό μου. Μπορώ να το κάνω ακόμα και μετά από ένα μήνα? Και ποιό θα είναι το κόστος? Επίσης το κόστος αυτό είναι νόμιμο? Αν δεν το πληρώσω, υπάρχει δυνατότητα από μεριά τους να κάνουν κατάσχεση μέσω τραπέζης? Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.